Sporda Şiddet Yasası için Boğazın Yargıçları açıklaması



TBMM'de onaylanacak yeni yasa bir çok cezai yaptırımı da beraberinde getiriyor. Örneğin statta küfür, koltuk kırma, sahaya atlama vs vs. ağır cezaları da beraberinde getirecek.

Bunların hiç birisini Boğazın Yargıçları olarak mümkün mertebe yapmıyoruz, yaptırmıyoruz. Herhangi bir şekilde olduğu takdirde Devlete Karşı boynumuz kıldan incedir.

Peki şimdi tam tersi düşünelim, yani bu Saygıdeğer Büyükler EMPATİ kursunlar...

Hayatlarında en çok değer verdikleri manevi değerleri arasına hatta bazılarımızın 1. sıraya koyduğu SEMT AŞKINI; Baltalayan, Alay Eden, Küfür Eden, Bütün Semti Takıma Küstüren; "Beykoz Belediye Başkanı, Beykoz Spor Kulübü Başkanı, Teknik Direktörü, Yardımcı Hocaları, Futbolcuları, Malzemecileri, Stat Sorumluları, vs vs..." Peki ya bunların cezası da bu tasarının içindemi ?

Ey bu yasayı çıkaracak devlet büyükleri; Sizler hayatta değer verdiğiniz, maddi-manevi herhangi bir nesneye veya varlığa zarar verene tepkinizi nasıl gösterirsiniz.

Boğazın Yargıçları Sosyoloji veya Psikoloji okumadı belki, ama başkasının yerine, özellikle de içi Semt Aşkıyla yanıp tutuşan, tek gayeleri ARMA'larına zarar gelmemesi için uğraşan hiç kimseye de saygısızlık yapmadı. Bizler bu yasalara seve seve uyacağız.

Peki yukarıdaki Beykoz 1908 ile ilgili saydığımız insanlar, onlar da uyacaklarmı ? Allah Beşer Yaratmış hepimizi; etki-tepki olayı da biz beşerler içindir. Belki ağzılarından çıkmıyor küfürleri, ama yaptıkları ve yapmadıkları ağızdan çıkan küfülerden çok daha ağır !!!

Unutmayalım Demokrasi ile yönetilen ülkelerde uygulanan KANUNLAR tüm vatandaşlar içindir !!! 

Boğazın Yargıçları

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder