Herşey bildiğimiz gibi.

Beykoz 1908 AŞ kafilesinin yemek yediği Kavacık Lezzet Dünyası’nda bir açıklama yapan Başkan Zeki aksu, kulüple ilgili söz verenlerin sözlerini tutmadığını söyledi.

Tüm kafilenin katıldığı yemekte, “103 yıllık kulüp hak etmediği yerde… Üzülüyoruz hep beraber bu kulübü bu durumlara sokanlardan hesap soracağız” ifadelerini kullanan Aksu, “ben vicdanen rahatım üstüme çamur attılar, söylenmedik laf bırakmadılar ve şimdi o kişiler sessiz sakin emellerine ulaştılar” dedi.

Yemekte bir konuşma yapan basın sözcüsü Alaattin Kılış’ta, “18 yaşındaki bir futbolcunun profesyonel olması mümkün değil… Sizlere bu imkanlar sağlandı. Bu sene bu takımı düşürmesek seneye şampiyonluğa oynarız, teslim olmak yok” dedi.


Kaynak : Dost Beykoz


--------/--------


Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 22. haftasında Beykoz Basketbol Takımı’nın Akhisar Belediyesi ile deplasmanda oynayacağı maç iptal edildi.zekiaksumacacikmadi

Ligde daha önce 20 Mart Pazar günü saat 14:00’da oynanacağı açıklanan Akhisar Belediyesi ile Beykoz mücadelesi iptal edildi. Beykozspor’un 18 Mart Cuma günü Lig’ler Direktörlüğü’ne yapmış olduğu başvuru sonrası, müsabakaya katılmayacağı bildirildi.

Kulüp Başkanı Zeki Aksu, Beykoz Güncel Haber'e yapmış olduğu açıklamada Beykoz Spor Kulübü'nün maddi imkansızlıklar yaşadığını ve olan güçlerini de ligde kalma mücadelesi veren Futbol Takımı'nı yaşatmak için harcayacaklarını söyledi.

Akhisar Belediye ile oynayacağı maç sonucu Beykozspor’un Ligler Fikstüründe herhangi bir değişiklik yaşanmayacağını dile getiren Kulüp Başkanı Zeki Aksu; “Lig’in son maçı idi. Maçı oynasak da oynamasak da sıralamada herhangi bir değişiklik olmayacaktı, Beykoz küme düştü. O yüzden Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar doğrultusunda müsabakaya katılmayacağımızı bildirdik” dedi.

Beykoz Spor Kulübü’nün maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu dile getiren Başkan Zeki Aksu sözlerinin devamında şunları söyledi: “Beykoz Spor Kulübü için gereken desteği görmediğimiz gibi destek sözü verenlerde sözlerini tutmadı. Maç deplasmanda olduğu için 6 bin TL civarında bir giderimiz olacaktı. Basket zaten küme düştü. Bu kadar masrafa gerek yoktu. Şuan ki çabamız Futbol Takımımız için. Bütün gücümüzü Futbol Takımını yaşatmak için kullanıyoruz.”

Kaynak:Beykoz Guncel

------/-----

Basketbol da sahaya çıkmayıp bu sene küme düşme,yenilen farklar,Rakip sporcuyu darp eden taraftar,Rakipe küfür eden başkan vs. vs. bizi sahaya çıkmama kadar utandırmamıştır.Akhidara gidiş gelişin maliyeti 2bin TL 'dir,6bin değil.Diyelim ki 6bin TL bu yemek kaç paraya yenildi yada bize bu utancı yaşatmanın değeri 6bin TL kadar mı?Play off'u garantileseydikde aynı şey yapılacakmıydı.Her şeyden vaz geçtim son 3-4 maç protokolde bir yönetici yoktu.Son aldığınız yabancıyı da doğru dürüst oynatmadınız o boşa masraf değil zaten! Basketbola üvey evlat yaptınız helal olsun.

Bu ülkenin ilk yabancı oyuncusu hangi kulüp de oynadı?

İlk Basketbol Türkiye şampiyonu hangi kulüp?

Bu semt 80 'li yıllar en üst ligde kaç takımla basket oynuyordu?

Bunların cevaplarını biliyormusunuz?

Biz biliyoruz.



Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder