Alt Yapı için;


2011 – 2012 Futbol Sezonunda TFF Futbol Geliştirme Merkezi ve İl Başkanlığımızın işbirliğiyle amatör kulüplerimizde Akademi Lig kriterleri uygulanarak Bölgesel Amatör Lig oluşturulmasına yönelik çalışmalar son aşamaya gelmiş olup, bir taraftan talepler oluşturulurken bir taraftan da ligin son şekli ile ilgili bilgiler siz değerli kulüplerimiz ile paylaşılacaktır.
Bu ligimizde uygulanacak kriterlerin dışında kulüplerimizin ulaşım ve konaklama masrafları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacaktır.
Bu lige katılmak isteyen takımlarımızın tesisleri ile ilgili evrakları ya da herhangi bir tesis ile yapmış oldukları protokolleri İl Başkanlığımıza bir an önce ulaştırmaları gerekmektedir.

Yeni bitirdiğimiz sezon sportif açıcan felaket ile sonuçlandı.İdari açıdan tam anlamıyla fiyasko,rezalet ve kaos ortamlarıyla son buldu.Daha öncede kötü günler yaşayan Kulübümüzün geleceğe umut saçan bir iki kıvılcımı hep olurdu.En azından tutunacak bir dalımız olurdu.Fakat Geçen sezon sadece U17 ve U19 katagorilerinde sahaya çıkabildik.5 alt yaş gurubu es geçildi ve sadece 1 futbol okulu açıldı.Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol okulları Semt içinde sükse yaptığı bir dönemide yaşamaktayız.Mahalle takımlarının alt yapılarının başarılı olması sporcuları o klüplere kaydırdı Çubuklu ve Paşabahçe nin sportif başarıları,Gümüşsuyu'nun gelişen imkanları ve iyi hocalarıyla portföyü oralara taşıdı. Önümüzdeki sezon için Federasyon çalışmalara başladı ama bizde "tık" yok.Tesis soruyorlar,Bi insan evladı çıksın şu çocuklarının geleceğine bi el atsın.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder