Maç günü: İstanbul - Beykoz






-


Tarih: 02 Ekim Pazar
Saat: 15.30
Yer: Ayazağa Atatürk Stadı 
Hakem: Cihan Ataş



140 Gündür bu anı bekliyoruz.Yandık tutuştuk.Canımıza yetti.Zaten amatöre düşmüşüz içimiz yangın yeri bir de hasret hiç iyi gelmedi.Statüyü bekledik,Grupları bekledik,Fikstürü bekledik... Sonun da yarın maç var.Hemde deplasman,hemde Ayazağa da.Sezonun ilk İstanbul derbisi, belki http://sarininuzerinesiyah.blogspot.com/ 'da bi Beykoz maçı okuruz.
Maça gelince bu İstanbul spor Uzanların posasını çıkardığı İstanbul değil.Bu dernek statüsünde sıfırdan kurulmuş bir takım.Kadroları,alt yapısı,mali güçleri bizden iyi  ama maçtan galip çıkan biz olacağız hissindeyim oda İstanbul sporun sezonun ilk maçına konsantrasyon eksikliği yaşayacağını düşündüğümdendir.Hakem beraberliklerin hakemi iki takım birbirini tartıp önce yenilmemek için oynarsa 0-0 lık skorda süpriz olmaz.
Pankartlarımız hazır.Gırtlarlar hazır.Sahaya çıkacağın anı bekliyoruz...

(13:30 da Alemdağ ile U17 maçı oynayacağız.)
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Adsız20:32:00

    hadi şimdi bir ve beraber olma zamanı düştüğün yerden gene beykoz halkının desteği ile çıkacaksın hadi beykoz yerden yerden

    YanıtlaSil