BAL Play out hakkında.


Kafalar da bir türlü oturmak bilmeyen BAL statüsüyle alakalı artık son dönemece geldik. Sezon başı 3.Lige geri dönmeyi düşünürken, bari sonuncu olmasak diye ilk yarıyı kapatmıştık. Hatta ilk yarıda ki Keşan maçından sonra "Kimse matematik hesabı yapmasın kendini Süper Amatör' e alıştırsın." diye aramızda konuşmaya başladık. Geçen 2 senedir yaşadığımız tranvalar bize bunu öğretmişti. Neyse ki bir mucize oldu ve geri dönüş hikayesi başladı. Son 2 arasından sıyrıldık hatta belkide ilk yarı berabere kaldığımız takımları yenmiş olsaydık (Şu an matematik olarak bakmadım doğru olmayabilir) İstanbul spor yerine biz sezonu kapamış ne çıkma ne düşme hesaplarına karışmadan şu an rahat rahat evimizde oturuyor olacaktık. Konuyu uzatmadan şu an ki durum Play Out oynayacağımız.

Bölgesel Amatör Lig play off ları ve Süper Amatör Klasman grubu tamamlandı. 3.Lige direk çıkanlar belli oldu. Bizimle baraj maçları oynayacaklar da belli.
Muhtemel rakiplerimiz; Alibeyköy , Bağcılar , Vefa , Çatalca yada Levent. Çatalca - Levent durumu Silivri 'nin BAL play off larını kazanıp 3.Lige çıkmasından sonra netleşecek. Silivri çıkarsa Çatalca direk 3. Lige çıkıyor.Aynı torbada olacağımız ve karşılaşmayacağımız takımlar Bayrampaşa Tuna, Sultanbeyli Bld. ve Zeytinburnu
Kura çekimleri 30 Nisan Saat: 14.00 'da Orhan Saka Amatör evinde yapılacak.
Maçların oynanacağı stadyumlar da belirlendi. Alemdağ stadı, Bayrampaşa stadı, Kartal Bulvar stadı ve Paşabahçe stadı.
Bu konuyla bilgi sahibi olmamakla beraber. Bayrampaşa Tuna sproa ve Zeytinburnu n'a Bayrampaşa stadını vermezler, Sultanbeyli Belediyeye Alemdağ'ı vermezler, Bize Paşabahçe Stadını vermezler.

Tek maç üstünden oynanacak maçlar yenen takım 2012/2013 sezonunda BAL da mücadele edecek. Maçların oynanacağı tarih henüz belli değil. Ben 1 Mayıs olmasından çok korkuyorum.

Şimdilik bu kadar.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder