Başkan Beykozlular gününü kutladı.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Sayın Zeki Aksu yayınladığı mesajla Beykozlular gününü kutladı. Noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

Görsel istanbulbasket.org 'dan alınmıştır.
19.08.1908 ve 19.08.2012. 104 yılı geride bıraktık. Türk spor tarihinin en eski ve köklü kulüplerinden Beykoz Spor olarak 19.08.2012 tarihinde Dünya Beykozlular Günü’nü kutlayacağız.Kamuoyunun da yakından tanık olduğu gibi asırlık çınar Beykoz Spor birçok sorunla boğuşarak onurlu mücadelesini sürdürüyor.

104 yıllık kulüp tarihimiz nice politikacılar, nice belediye başkanları gördü. Beykozlular olarak birçoğunu saygıyla andığımız bu isimlerini bazılarını ise hatırlamak bile istemiyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki politikacıların ömürleri seçimlerle belirlenecek ancak asırlık çınar Beykoz Spor dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Onlar tarihin derinliklerinde hak ettikleri yeri alırken Beykoz Spor Kulübü sonsuza kadar onur mücadelesini sürdürecektir.

Profesyonel ligden Bölgesel Amatör Lige uzanan sürecin hangi sorunların bir sonucu olduğunu Beykoz kamuoyu yakından biliyor.

Beykoz Spor Kulübü her türlü engelleme, yok etme ve düşmanca hareketlere rağmen onur mücadelesi vermeye devam ediyor.

Bugün Beykoz Spor Kulübü için her türlü fedakârlığı göze alanlara, yüzyıllık çınara sahip çıkanlara teşekkürü borç bildiğimiz gündür. Başta cefakâr taraftarımız olmak üzere Beykoz’a, Beykoz Spor’a, Beykoz’un değerlerine sahip çıkanlarla yolumuza devam ediyoruz.

Paşabahçe Cam Fabrikası, Paşabahçe Tekel Fabrikası ve Beykoz Deri Kundura Fabrikası Beykoz’u Beykoz yapan önemli değerlerdi. Bu değerler bir bir elimizden alındı ve sonunda sıra kulübümüze geldi. Beykoz kamuoyu iyi bilmelidir ki Beykoz Spor Kulübü yönetimi olarak kulübümüzü  sonsuza kadar ayakta tutmak için elimizden geleni yapmaya yeminliyiz.2012-2013 yılında , şanlı Beykoz’umuzu yeniden profesyonel lige çıkarmak için mücadele edeceğiz. Ve bir kez daha; Beykozlu yöneticiler, sporcular ve taraftarlar olarak tek yürek olacağız.  

2013 yılı Beykoz ve Beykoz Spor için bir değişim yılı olacak… Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik sorunların nedenlerini bir kez daha tartışmaya açmak niyetinde değiliz. Beykozlular bu sorunları ve bunların nedenlerini çok iyi biliyor. Bu nedenleri ortaya çıkaranlar Beykoz halkı tarafından affedilmeyecek ve yüzyıllık çınara böylesine düşmanlık besleyenler tarih önünde halka hesap vereceklerdir. 
Beykoz Spor Kulübü başkanı olarak tüm Beykozluların 19.08 Dünya Beykozlular Günü’nü yürekten kutluyorum. 
Saygılarımla
Zeki AksuBeykoz Spor Kulübü Başkanı
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder