Transfer 2012/13 Futbol: Murat Saim

Olayların adamı Murat Saim




Geçen sene gol bölgesinde sıkıntı yaşamamız üzerine Forvet mevkisine ciddi transferler gerçekleşti. En Tecrübelisi Murat Saim. 1983 Bakırköy doğumlu, 1.68 Boyunda, 76 Kilo, Kısa boylu, çevik ve güçlü fizikli striker tipi forvet. Deniz 'i pivot santrafor olarak düşünürsek ikili forvet de 15 golü zorlayacaktır. Teyit almadım ama Beşiktaş ta Sabahattin hocanın öğrencisi olma olasılığı yüksek. Teknik Direktörle anlaştığı takımda iyi işler yapıyor. Maç kondüsyonunu yakalamış. Fotoğraflarda yaşın verdiği hafif yağlanma gözüküyor ama izleyenlerin hepsi 'çevik' olduğunu söylüyor. Canlı izlemeden ahkam kesmek olmaz. Aklı sadece futbol da olacak. Çünkü tüm şartlar sağlanmış durumda. Ben iyi işler yapabileceğine inanıyorum.

Murat Saim Kariyeri



Kariyerine 1998 yılında yaşadığı mahalle Fatih Küçükpazar da başladı. İlk sezonunda dikkatleri üzerine çeken Murat Saim 2001 yılı sonuna kadar Beşiktaş alt yapısında futbol oynadı. 2000 Yılında U16 Milli takımıyla İsrail Kış Turnuvasına katıldı. Fevzi Elmas,Tolga Zengin, Sabri Sarıoğlu, Fahri Tatan, Semih Şentürk ile aynı kardro da yer alsa da Semih Şentürk'ün gölgesinde kalıp gereken patlamayı yapamadı. Beşiktaş formasıyla Paf liginde sayısız maça çıkmış olmasına rağmen alt yapıda istediğini bulamayan futbolcu 2002 yılında Alibeyköy ile profesyonel imzasını attı. O sezon Beykoz 'a karşı 2 maça çıktı. O dönem gençliği ve çevikliğini nedeniyle orta sahada görev alıyordu. Ertesi sezon şu an ki 2. Lig statüsünde olan Lig B 'de Karagümrük 'e transfer oldu. Karagümrük o sezon şampiyon olurken Murat ilk yarı 4 Maç oynayıp devre arası 3.Lige Gaziosmanpaşa ya transfer oldu. Gaziosmanpaşa da 3 maça çıktıkdan sonra 2007 'ye kadar Kıbrıs da futbol oynadı. Türkocağı Limosol  ile Sarı-Siyah renklerle tanışan Murat Saim bu formayla önemli maçlarda forma bulup iyi bir grafik yakalayıp İstanbul 'a Maltepe formasıyla döndü. 7 Maç Maltepede oynadıkdan sonra Aydın'a transfer oldu.

Balıkesir Bandırma 'nın beraber çıktığı 2008-2009 Sezonunda Aydın formasıyla aynı Kademe grubunda oynadı. Kademe grubunda lider olarak Yükselme grubuna kalan Balıkesir 'i 2-0 yendikleri maç da  ilk golü atan isim oldu. Aynı sezon biri kafayla olmak kaydıyla 4 gol attı. Murat Saim 'in profesyonel ligde ki son golleri bunlar oldu. Aydın spor da alacaklar nedeniyle takımı boykota götürmeye çalıştığı gerekçesiyle yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.

2009-2010 Sezonu sonun da Aydın spordan sonra Amtöre dönüş yaparak 2011-2012 sezonu BAL rakibimiz Büyükçekmece 'ye transfer olmuş. Burada iyi geçen sezon sonun da 2011 'i Balıkesir Süper Amatör temsilcisi Altınoluk Belediye spor da geçirmiş. 2011 - 2012 de yine Balıkesir Süper amatör de geçirene Murat Saim Edremit Belediye spor da 27 gol atmış.
Edremit Belediye spor da kaptanı Mustafa Tokgöz tarafından istenmeyen adam ilan edilmiş. Teknik Direktör den Kadro dışı kalması istenmiş. Teknik direktör tercihini Murat Saim den yana kullanınca Mustafa Tokgöz takımı bırakmıştı.


Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder