"Sabahattin Hoca ilk açıklamasını yaptı"


Hocanın ilk açıklamaları Dost Beykoz gazetesinden alıntıdır. Haberin tamamı için tıkla

"Beykoz 1908 A.Ş. Yönetimi tarafından göreve getirildikten sonra ciddi bir çalışma içerisine girdim. A Takımda geçen sezondan kalan oyuncuların yanında yine benim geçen sezon çalıştırıcılığını yaptığım genç takımlardan 7-8 ismi monte etme düşüncesindeyim. Transfer döneminde kadromuzdan ayrılanlar oldu, onların yerine elbette mevcut maddi şartlar altında en iyi transferleri yapma düşüncesindeyiz. Bir zamanlar görev yaptığım Beşiktaş Altyapısından birçok futbolcum, öğrencim ile temasa geçtik. Son durumlarını, oynadıkları takımları ve mevkileri de dikkate alarak transfer görüşmelerimizi başlattık. Bu isimlerden 7-8 oyuncu ile ilgilenmeye devam etmekteyiz. İnşallah kadromuza bu tecrübeli isimlerden birkaçını dahil ederiz" diye konuştu.
"Yeni sezon hazırlıkları için Ramazan Bayramının 3.günü ilk çalışmayı yapmayı düşünmekteyiz. Öncelikle koşu ve kondisyona dayalı bir çalışma programı ile başlayacağız. Sonrasında günde çift idmana döneceğiz. Sabah 11.00 de topla çalışma ve öğleden sonra ise Koşu-Kondisyon antrenmanlarımız olacak. Eğer ki imkanlarımızı zorlayıp 1 hafta İstanbul dışında bir kamp ortamı bulabilirsek bunun çok faydalı olacağı kanaatindeyim. Beykoz benin yıllardır içinde yer aldığım bir camia, bu sebeple herkes gibi yaşanan sıkıntıları bizlerde biliyoruz. Diyeceğim o ki Beykozspor gibi asırlık çınar olan bir takıma herkes elinden geldiğince katkı ve destek vermeli. Zor bir işe soyunduk, Allah yardımcımız olsun"
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder