Basketbol 'a yeni koç



Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligindeki temsilcimiz Beykozspor'da yeni Koç Hakan Ergin oldu. Bülent Girgin Basketbol Takımlar Koordinatörü olurken Koç Ergin antrenmana çıkmaya başladı. Ergin Beykoz takımını ve Beykoz İlçesindeki Basketbol gerçeğini çok iyi bildiğini söylerken,"Eğer ki el ele verir isek eski zamanlarda camiada dikkatleri çeken birlik-beraberlik ruhu yeniden yakalanır ise başarılı olmamak için neden yok" diye konuştu.

Basketbol yaşantısını Eczacıbaşı Spor Kulübünde başlatan yeni Koç Hakan Ergin ardından 12 sene süren Paşabahçespor macerasını başlatmıştı. Çukurovaspor takımında ve ardından 4 sezon Beşiktaş'da basketbol yaşantısını devam ettiren tecrübeli isim Antalyaspor, Emlakbankspor, KOlej, Maltepe Üniversitesi kulüplerinde de forma giyerek faal sporculuk yaşantısını sona erdirmişti.  2 yıl Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan Koç Ergin burda Spor Eğitmenliği, Spor Antrenörlüğü gibi dallarda ciddi bir eğitim süreci yaşadı. Antrenörlük yaşantısında Konya Selçuk Üniversitesi takımında Asistan Koç ve Trabzonspor Altyapısında görev yapan Koç Ergin Beykozspor Basketbol takımında A Takım Koçluğunu üstlenmiş durumda.

ER-HA/BEYKOZ Haberin devamı
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder