Beykoz Dergisi 2. Sayı


Kulübün resmi dergisi ilk sayısını geçen ay çıkarmıştı. Bu sayı hala bayiilerde bulunuyor. Beykoz Meydan Münüp büfe de Kavacık Rüzgarlıbahçe yolunda Nar şarküteride ben kendim gördüm. (Fiyat da indirime gidildi 10 TL yazsada 5 TL verin) Ayrıca eve kargolanmasını isteyen varsa www.beykozdergisi.com/  bu adres den yönlendirmeleri izleyebilir. İlk Sayı Murat Saim röportajı var. Tam isabet olmuş ilk sayı için Murat Saim Röportajında 20 gol hedefinde olduğunu söylemiş. 5 maç 5 gol ile yola devam ediyor. (Ben Murat Saim 'in çok gol atacağına inanmayanlardandım sezon başında twitter dan yazdıklarım orada duruyor :))
Derginin genel yayın yönetmenliğini Alper Kaya yapıyor. İmtiyaz sahibi Beykoz spor kulübü adına Beykoz 1908 A.Ş. yöneticisi Serkan Taş. Yerel medyanın spor alanında can simidi Talip Ercan fotoğrafları ve haberleriyle destek oluyor.
2. Sayı henüz basılıp dağıtılmaya başlanmadı.  Dergi 1. Sayıya göre kalınlaştı. 50 sayfa ve fiyatı 5 TL olacak.
Sayfa sayısı daha çok fotoğraf demek. (10 sene sonra bu dergiyi elinin altında bulundurmak çok büyük haz verecektir benim gibi adamlara.) Kadroya yeni isimler katılmış. AmatörFutbol.org  dan Erkan Aday, Basketbol yazıları ile Mert Taş.
2. Sayıda Futbol takımı oyuncuları Talip Ercan çalışması olarak hepsi resimli olarak tanıtılmış. Ekim ayında oynadığımız tüm maçların analizi olacakmış. Takım ile ilgili ufak istatistikler yer alacakmış. 2012-2013 lig fikstürü poster formatın da dergi ortasında yer alacakmış. Erkan Abay 'ın hazırladığı Futbol da ki tüm rakiplerimizin istatistik içeren analizleri olacakmış. BAL 9.Grup performans tablosu adı altında hazırlanan yazı benim en çok merak ettiğim yazı. Kapak adamı Berat Sabırlı röportajı zaten belli. Röportajı yine Alper Kaya yapmış. Murat Saim röportajı çok iyiydi. Futbolcuları yakından tanımak için çok iyi bir fırsat. Erkan Aday 'ın hazırladığı Avrupanın Sarı-Siyahları diye bir köşe olacakmış. Avrupa da ki renkdaşlarımızı tanıyoruz. Özellikle semt dışından dergiyi satın alanlarında hoşuna gideceği türden bir yazı olacaktır.Mert Taş 'ın hazırladığı Basketbol takımı tanıtımı var olacakmış. Basketbol fikstürü , Basket kadrosu, Rakip analizi ve Transfer değerlendirmesi bu sayfaların içinde olacakmış. Yine Erkan Aday' ın hazırladığı Semtin tüm takımları ile ilgili haberler var. Paşabahçe, Çubuklu, Elmalı, Gümüşsuyu vs. Ekim ayında ve daha öncesi maç yapan tüm takımları tanıtımı ve maç sonuçları olacakmış. Ayrıca Beykoz ile ilgili tweet 'lerin derlendiği bir sayfa da var. Yeri gelmişken derginin twitter adresi @Beykoz1908dergi
Bu kadar aslında çıksın da alalım.


Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder