Basketbol - Futbol aynı gün aynı saat


Bu hafta basket ve futbolda 2 önemli maça çıkacağız ve bu maçların 2 side aynı gün aynı saat de.
Pazar günü 14:00 R.Şahin Köktürk Spor salonunda Beykoz - Şişli maçı ligin kırılma maçlarından biri olacak. İlk 3 şansımız hala devam ediyor eğer bu maçı kaybedersek bu şansımız bitecek ve sezonu kapatmış olacağız. (Bu nasıl bi statü ise Ocak bitmeden sezon kapatmış olacağız.) Yani bu maça gidip destek vermek zorundayız. Bu maçı kazanmak zorundayız çünkü! (Bu maç Cumartesiye alına bilirdi. Salon müsait)

Aynı saat de Kelle İbrahim Stadın da Büyükçekmece ile 6 ğuanlık maça çıkıyoruz. BAL stüsünde İstanbul takımlarıyla yapılan maçlar çok önemli. Üstelik lig konumu ve puan olarak da çok önemli bir maç. Üstelik bu sezon Büyükçekmece taraftarı iç sahada varlardı. Geçen sene gittiğimiz gibi kimsenin olmadığı bir tribün değildi. Yeni takviyeleriyle bizden çok kötü olan B.çekmece iyi seviyeye geldi. Taraftarıyla beraber B.çekmece Beykoz dan 1 puan çıkara bilir. Yani bizim stat da olup ortalığı yıkarcasına bağırmamız lazım.

Söyle biz n'apalım?

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder