U19 ligi başlıyor



Bu sezon İstanbul U19/1 Liginde 21.Grupdayız. Rakiplerimiz Çakmak spor, Yaman spor, Demir spor, Kartal Yunus spor,  Sultan Tepe , Taç spor. Grup kolay gözüküyor. Yaman spor Ümraniye Küçüksu cd. üstünde tam bir mahalle takımı ruhunu yakalamış. Sarı - Siyah renklere sahip kulüp alt yapı kategorilerin de kendinden söz ettiriyor. Çakmak Spor, Ataşehir Belediyesine yakınlığının avantajını kullanıyor. Güzel bir yerde halı sahaları var. İlgili bir başkanları var. Çevrede top oynayan çocukların ilk tercihi Çakmak spor. Bir antrenmanı 100 kişiden az olmuyor. Her sezon alt yapıda 3-5 oyuncusunu transfer ediyor. Taç spor aynı şekilde bi akademi takımı havasında alt kategorilerin ünlü takımlarından. Sultan Tepe hiç bir şey olmasa bile bi mahalle kültürüne sahip, Kartal Yunus geçen sezonda aynı grupta bulunduk çok iç açıcı bir halleri yok maalesef. Demirspor la ilgili bi' fikrim yok. Zaten İstanbul da 3 tane Demirspor var hangisi hangisi bilemiyorum.
Bizim takıma gelince geçen sene ki takımın bir çoğu korundu. Oğuz, Bayram Murat, Bilal, Çiya, Alper Bölgesel Amatör maça çıktılar ve antrenmanlarını A takım ile yaptılar. Kadro yapımız ve ciddiyetimiz bu grubun çok üstünde. Hazırlık maçlarında kötü sonuç alsalar da bu sezon İstanbul Şampiyonasına ya gidecekler ya da bi' daha semtte sokağa çıkmayacaklar.

İlk maç :

Yaman Spor - Beykoz 1908
13 Ocak Pazar 14:15 
Ümraniye Bld. Suni Çim Sahası
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder