Üsküdar stadını geri istiyor.



Üsküdarlılar bir kez daha statları için savaş başlattılar. Artık gerçekten yeter bu kaçıncı imza kampanyası bu kadar duyarsız olunmaz. Üsküdar 'ın Kaymakamı, Bürokratı istifa etmeli bu işi çözemiyorsa artık. Siz kendi semtinizin değerlerini koruyamıyorsanız neden o koltuklardasınız?

İmza kampanyası için TIKLA (mümkünse paylaş)

https://www.change.org/petitions/gen%C3%A7lik-ve-spor-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-kendi-stad%C4%B1m%C4%B1z-olan-burhan-felek-i-geri-istiyoruz?utm_source=share_petition&utm_medium=url_share&utm_campaign=url_share_before_sign


Gençlik ve Spor Bakanlığı : Kendi stadımız olan BURHAN FELEK'i geri istiyoruz.


Türk futbolunun kilometre taşlarından birisi olan Üsküdar Anadolu, üçüncü ligde oynayan çaresizlikler içinde kıvranan belki de TÜRKİYE liglerinin tek klubü. Kadrosunda Nice isimleri barındıran, nicelerini Türk futboluna armağan eden ÜSKÜDAR ANADOLU şimdilerde "üvey evlat" muamelesi görmenin burukluğunu yaşıyor, sancısını duyuyor. Uzun yıllardır her iç saha maçını kendi deplasmanında oynamanın "utancını" yaşıyor. Ve artık bu utançtan biran önce kurtulmak istediğini haykırıyor. Futbolcusu, Yöneticisi, Taraftarı, Görkemli mazilerine dönmek için yetkililerden bir ışık bekliyor. Sadece SAHAMIZI GERİ İSTİYORUZ. Sahamızı geri versinler, sonrasına karışmasınlar, tesisimizi de yaparız, PTT 1.LİG'e yükselecek takımı da kurarız. Ama önce elimizden aldıkları BURHAN FELEK STADI'mızı geri versinler. Biz orada 1.LİG takımlarının bile imrendiği 20.000 Kişi topladık. Her maçımızı 15.000 - 20.000 seyirciye oynadık. Ya şimdi. Can güvenliği bile olmayan stadlara, kendi sahamız gözüken deplasmanlara gidiyoruz. Koskoca kulübün kaderi böyle mi olmalı? Bize tekrar versinler BURHAN FELEK'i 2 portatif kale kuralım ve sadece 15 günde bir maç oynayalım. Ne atletizm pisti bozulur ne de sahanın çimi. Fazla birşey istemiyoruz. Yetkililer sesimizi duysun elimizi tutsun. Biz de 3.Lig de her maçımızı 10.000 Kişiye oynayalım.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder