Yeni gündem : Kulüp Binası



Kulüp binası Faliyete geçecek:

TFF yönetim kurulu üyesi ve Amatör spor kulüpleri konfederasyonlar genel başkanı Ali Düşmez önderliğinde kulüp binasın da TFF İstinye binasının inşasını yöneten Mimar Göksel Bulut 'un da aralarında bulunduğu bir ekip inceleme gerçekleştirdi. GSİM il başkanı, GSİM ilçe başkanı, İstanbul Amatör S.K. Federasyonu Yönetim kurulu üyesi, BİSK başkanı bu ekibin içindeki diğer isimler.

Ali Düşmez açıklamalarında. En alt katın kafe yapılacağını, orta kata Müze yapılacağını ve Beykoz Amatör kulüpleri ve Beykoz Spor Kulübü Derneğinin ortak kullanımına bırakacağını, Yol seviyesindeki en üst katın ise GSİM 'e bırakılacağını söyledi.

Fotoğraf Yalçın Elbeyli @yalcinelbeyli

Nereden nereye?

1940 'lı yıllarında Beykozlu taraftarın deniz kıyısında ki Yalısını kulübe hibe etmesi, 1960 'lar da bina yenilenmesi için İl Gençlik ve Spor müdürlüğüne devredilmesi. 1990 lar da bilardo sporuna(!) hizmet etmesi, Alt katı video oyunları salonu olması, pahalı restoran açılması (-ki 'kozz' çok güzel bir mekandı), Yıkılması, çelik iskeletle yeniden inşası, proje uygunsuz diye başkanın bizzat eliyle bir bölümün yıkması, inşaat alanın da kongre, şimdi de 3 katlı bahçesinde basket sahası olan yalıdan, 1 oda alacak pozisyona düştük.



Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder