Kardeşle 2-2 berabere.


Çok uzaklardan bir kardeş...
Kardeş dedik yeşil-beyazıda görünce pat aklımdan yapıştırdım Anadolu Üsküdar Beykoza gelmiş diye,hatta arkadaşları arayıp haberiniz varmı beni niye maça çağırmadınız falan yapıyordum tam maçla ilgili kaç kaç bitmiş sorusuna aklım takıldı.Malum 6-2 yanildimiz bi son lig maçı var :)
Okudum haberi aman Allah'ım oda ne?Kars' mış o yeşil-beyaz.Bir de bizim kardeşimizmiş.Hatta tribünlerde dostluk rüzgarı esmiş.Hem Karslı Hem Beykozlular tezaruhatlarıyla renk katmış maça.
Futbolcularda sağ olsun bu kardeşliği bozmamış 2-2 bitmiş maç.Golü kim atmış,kaçıncı dakikada atmış,Cemil oynamışmı,Uğur nasılmış? gibi sorular boş. Neden boş derseniz?Siyasi bir - iki adım atılmış belediye başkanı zamanında Karsa gitmiş, bir protokol imzalanmış arada, sonra belediye seçimlerine yakın dönemde tribünden nemalanmak isteyen Sayın Belediye Başkanımız böyle bir organizasyona imza atmış.Futbol klübüne son aylarda çok el attı bu tarz işlerin içinde çok görüyoruz kendisini.Sağ olsun duyumlarım klübe maddi anlamda da kaynak bulmasında aracı olduğu yönünde.
Yiğidin hakkını teslim ettik.Be Başkan sen değilmiydin o tribünü temizleyin diyen?Sen değilmiydin para yok dendiğinde A.Ş. ile Derneği birleştirin diyen? (A.Ş. ile dernek birleşsinde 2 side parasız maddi ne kazancı olacak klübün?) Sen değilmiydin para istemeye gelen klüp yönetimine randavu dahi vermeyen?Noldu da şimdi tribünde çay,çorba dağıtır oldun.Şampiyonluk kutlamalarında boy gösterir oldun.(Sene başı bi maçda göremedik sizi?) Takımlara otobüs tahsis etmeler? Bunlara eyvallah geç olsada bişeyler yapıyorsun ama kendi siyasi kariyerin içinde bu kadar bu takımı kullanma.
Çekin o Rant kokan ellerinizi SEVDAMDAN!
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder