Vefa İstanbul'da bir semt.

Harbiden Vefa istanbulda bir semtmiş.

1908 Yılında Vefa Lisesi öğrencileri tarafından kuruldu bu klüp.Türkiye Profesyonel Futbol Liginin (1959) ilk takımlarından.14 sezon 1. ligde top koşturdu bu arma.Bir sene önce başkan bulamadı,tesis faturaları ödenemedi,idman malzemesi bulunamadı,Türkiye şampiyonasına otobüsü Galatasaraylı iş adamları derneği verdi.

Yıl 2008 100. Yılında Vefa Hala Amatörde.Vefayı vefasızlık yıktı.Vefa stadından çıkar Vatan Caddesinden yürürüm sonunda itfaiyenin karşısında büyük bir bina var:İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugün süper ligde bir takım ismi aynı zamanda.Semtine sahip çıkamadın belediye şehrine nasıl sahip çıkacaksın.Sen Başbakanın semtinle birleştir takımı ...

Semtini sevmem ama Vefasızlık bana yakışmaz.100. yılın kutlu olsun Vefa



Sen Anadolusun Unutulmazsın!

Burhan Felek Beyfendi bu klübü 1908 yılında kurdu.Renkleri ozamanlar Yeşil-Sarıydı.Anadolunun ilk klübülerinden biri olduğu için Anadolu Üsküdar adı en çok bu semte yakıştı.Üsküdar İstanbulun Anadoluya açılan kapısıdır.
Önce Stadını aldılar elinden Anadolumun.Sonra yöneyim krizleri.Yakın tarihde üst ligleride gördü ama...
Yıl 2008 100. Yılında Anadolu Üsküdar 3,Ligde.Maltepede evsahipliği yapan taraftarınla çok yaşa Anadolu.Siz Beylerbeyine stad yapın sayın bürokratlar.Burhan Felek Spor salonunu Beylerbeyinin sahibi Galatasaray'a Tahsis edin.Beylerbeyi Üsküdara bağlı bi mahalle bunu unutmayın!Semtine Sahip çıkamayan Federasyon Ülkesine nasıl sahip çıksın.


22 Senedir beklediğimiz 100.Yılımızda aldığımız Şampiyonluk size hediyemiz olsun.

Nice 100 Yıllara Hep Beraber.İnadına Amatör Profesyonellik.İnadına Semt Aşkı.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder