İmzalar Atıldı


İç Trasferler: Hüseyin Sunar KARAKAYIŞ, Mustafa DEMİR, Cengiz YILMAZ, Özcan ÖZDENİZ, Cihan ERDİL, Ahmet Hakan ARSLANAĞIZ, Samet GÖREN, Yusuf SARICA, Serkan GEDİK, Erhan ŞENTÜRK, Semih ÇANKAYA

Dış transfer : Adem AKIN (Zeytinburnuspor ) Erkan AYGÜN ( Zeytinburnuspor ) Samet YÜKSEL ( Küçükköyspor )

Sözleşme yenilemeyen isimler: Gençlerbirliği ile anlaşan Uğur Kapısız dışında ; Cemil ALABAŞ, Metin KIRIŞTI, Egemen GÜLCAN, Can VARDAR, Volkan CANBOLAT, Koray KARAKELLE, Aycan DEMİR, Alper GÜRLEN, Berat SUNAR, İbrahim BAYAR, Süleyman GÜZEL, Salih İZMİR.


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımının 2008-2009 hazırlık başlama tarihleri belli oldu. 23 Haziran da TFF Riva tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını başlatacak olan sarı-siyahlılar 4 Temmuz’da İDDİA kapsamında Nevşehir’de düzenlenecek 2 ayrı turnuva ile hazırlıklarını devam ettirecek.

-Şimdilik pek bişey yapılmamış gözüküyor.Hüseyin,Cengiz,Ahmet Hakan ve Serkan ile anlaşmamız önemli tabii ki. İç transferde Cemil,Egemen,Can ve İbrahimle kesin anlaşılmalı.Yukarıdaki liste basın sözcüsümüz Yusuf Koç'un ağzından ama Hayati'nin adı ne anlaşılan neden anlaşılmayan listesinde yok.Benim bildiğimde görüşmelerin devam ettiği ama bu kadar da arada kalmışdır bilmiyorum.Kesin anlaşılmalı.Zaten bu oyuncuların bu sene anlaşmalarının bitmesi başlıca bi yalnış ya oraya hiç değinmeyeceğim.Yönetim de bugünleri önceden görecek potansiyelde insanlar olduğunu düşünmüyorum.

23 Haziran Pazartesi top başı yapılacak.İş yerinde olacağımız kesin ama 4 Temmuz'a izinimizi almış bulunuyoruz artık gözümüz kulağımız organizasyon yapılıp turnuvaya taraftar iştirakının olup olmayacağında.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder