Ne Varsa PayPay ' da var.


Stad Yenileniyor.

Stat sorumlusu Cafer Baş çalışmaları da organize ederken malzemeciler İsmail ve Ali, Erdoğan Sevinç ( Paypay ), Harun Özer ve birkaç çalışanı takımın idman sahasındaki çim monte ve etrafı düzenleme anında gördük. Yıllardır geçici , günü kurtarma amacı ile yapılan bakımların ardından TFF 2.Ligine çıkılması nedeni ile bu kez ciddi anlamda bir düzenleme gördük. Bir tarafta kazınan çimlerin bulunduğu yığıntı diğer tarafta bunları götüren kamyonlar. Cafer Baş’tan aldığımız bilgiye göre eski stat zemini 20-30 cm derine inilerek sökülmüş, “ Buraya havalandırma , süzme sistemi yapıldıktan sonra üzerine kum ve en son olarak da yeni gelecek çimler monte edilecek. Çimlerimiz bildiğimiz kadarı ile ilk kez uygulanan bir sistemle yani küçük belli ölçekteki rulolar halinde değil, 15 metre boyunda kalıplar halinde yani bir halı açılırcasına monte edilecek. Bu işlem 3 günde tamamlandıktan sonra yaklaşık 40-50 günlük süre zarfında sistemin iyice oturması için rutin çalışmalar devam edecek. “ diye konuşan Baş Bayrak direklerinin bulunduğu tarafa 5 ayrı odadan oluşan bir yapı inşa edileceğini anımsatarak, “ Burada Hakem odaları ki bayanlar için ayrı olacak, gözlemci, temsilci odaları, doping kontrol odası gibi bölümler ayrılacak.Tribünlerde de noksanlıklar giderilecek, misafir takım seyircileri için aynı yer düşünülüyor. Bazılarının beklediği gibi karşı tarafta bir zamanlar olduğu gibi ayrı bir tribün düşüncesi şu an için yok” dedi. Öte yandan Beykoz 1908 A.Ş. Takımına ait halı sahanın zemini de tamamen yeni bir çimle kaplandı. Suni çimin yeni görüntüsü göz kamaştırıcı bir hale gelirken ilk karşılaşma daha yapılmış değil.

Gazetelerde yazan bunlar.Geçen Cumartesi Öss sınavımdan sonra yanından geçerken stadın baktım kimse çalışmıyordu tam bir şantiye havası vardı.Kapıdan çimler falanda gözükmüyordu.Ama resimlerde gözüken çok iyi olduğu.Karşı tarafta kapalı bi tribünümüz vardı bir zamanlar o geri gelirmi beklentilerimiz suya düştü.O eski günler aklıma geldi.Yüksek çınarlardan tribüne girerdik paramız olmadığı zamanlarda.Karşılıklı Sarı-Siyah çekmeler,daha genç taraftar profili vardı orda.Karşımızda asıl tribün vardı ,o tıklım-tıklım insan görüntüleri gözümün önünden gitmez hiç.Ne forması,tişörtü olan, hiç bir ürünü olmayan bir tribünde Sarı-Siyah'ın dolaşması o yıllarda harikaydı.En son karagümrükle karşılaştığımızda bu tribün duruyordu ve karagümrük taraftarı deniz yoluyla gelip bu tribüne yerleştirilmişdi.Askeri konvoyların yol kestiği bi gündü.


Stadıma koltuk yapın,merdivenler neresi belli olsun anlamsız merdivenler dolu olduğu için ceza aldığımız zaman tamam diyelim harbiden doluydu.

Not:Bayanlara özel bir bölümde yapılması düşünülüyormuş.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder