Transfer 08/09 Futbol: Adem Akın

ADEM AKIN

Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : AKÇAABAT
Doğum Tarihi : 26 Ağustos 1978
Uyruk : TC
Kulüp : ZEYTİNBURNUSPOR





"Kartalspordan santrafor Ademi aldık" diye kakalandı kendisi Beykoz yerel medyasına ama en son Zeytinburnu forması giymiş.Bunun üstüne Kartallı dostlarımıza saldırdık kimdir bu adam nasıl oynar falan diye ama nafile cevap alamadık geçen sene zaten Kartalı az çok takip ettim bende hatırlamıyorum.Hatta Kartalspor-Samsunspor maçında stada gitmişdim ama sonuç aynı.Nafile...

Karnesine bakarsak Süper lig kokusu almış bir oyuncu 7 maçda golle tanışmamış ama Türkiye kupasında iyi maçlar çıkarmış.En iyi sezonunu 3.Ligllarında yaşamış.Geçen sene bizim yeni oynayacağımız ligde geçirmesi çok iyi. İstatistlikleri federasyonun sitesinden aldım "TFF 2.Lig" ve 2. lig arasındaki farkı anlayan varsa söylesin?



Geçen seneki maçlarını inceleyelim;

14 Maç oynadığı gözüküyor.Bunların büyük kısmını yedekten girmiş. Deplasman da 4-3 yendikleri Gebze maçında ilk 11 çıkmasına karşın 4 golden 1 tane bile atamaması çok ilgi çekici.Zaten geçen sene hiç gol atmamış olması ilginçti.Bizi bu sene uçuracak, süper forvet falan gibi bişey yok.Sönük, ligde kalmaya yetmiyecek kadar kötü bir transfer.Anlıyacağınız Abdullah Koparan'ın yedeğini aldık.Abdullah Koparan kim ki yedeğini alalım? Göreceğiz bu sene Zeytinburnu maçlarında transfer olmazsa.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Adsız10:56:00

    bu adam tek başına konyayı lige taşıdı boş adam değil akıllı olun

    YanıtlaSil