Rakiplerimiz # 1 : Eyüp




Eyüp Spor Klübü

Takımda bu sezon transfer de daha ince elenip sık dokulur bir çalışma yapıldı.2 yıldır Eyüp Spor kalesini basarıyla koruyan fakat gecen yıl çok kritik maçlarda hatalı goller yiyen kaleci Fırat takımdan ayrılmış.Bunun yanısıra 2.kaleci Gökhan ve 3.kaleci Asımda takımla yollarını ayıranlardan.Bu iki oyuncunun referanslarını duyunca hiçte iyi seyler olmadıgı anlasılıyor.Ersoy için sadece GS altyapısından oldugu ıcın klup bulduğu söyleniyor.İlke ise zaman zaman Gebzespor'da sans bulan bir isim.Bu oyuncuların değil Gebze'nin 1.kalecisi Cihan'ın transfer edilmesi gerektigini savunanlar çoğunlukta.
Ayrıca Prensipte anlasılan Kasımpasalı ve gecen sezon Gebze de kiralık oynayan Abdurrahman' la imza asamasında anlasmazlık yaşanmış ama bu anlaşmazlık giderilebilicek birsey gibi gözüküyor.Bu ligin flaş oyuncularından biri olarak gözüken Abdurrahman imza atması dahilinde çok iyi işler yapacaktır.
Defans için düşünülen isim ise geçen yıl Samsun spordan kiralık alınan ve tüm sezon Balıkesirspor da defansın belkemiği olan Erhan Kayar,tüm sezon boyunca bir çok takımın transfer listesinde yer almış 1.Lig klüplerini bile peşinde koşturmuştu. Balıkesirspor'unda transfer listesinin başında yer alan Erhan Kayarsalı günü kendisini iki yıllığına Eyüp Spor'a bağlayan imzayı attı.
Ayrıca Yıldırım Bosnada forma gıyen bır orta saha oyuncusuyla anlaşma sağlanmış.
Forvet için transfer etmek istenilen isim ise Nazilliden tanıdıgımız Erman.





Y.Bosnadan Forvet Cenk ve Ortasaha oyuncusu Gurhan' la kesın olarak anlaşma saglanmış.


Kaleye Ersoy,İlke ve Fransada mucadele eden Fatıh adında bır genç alınmış.Bu iki oyuncunun referanslarını duyunca hiçte iyi şeyler olmadıgı anlasılıyor.Ersoy için sadece GS altyapısından oldugu ıcın klup bulduğu söyleniyor.İlke ise zaman zaman Gebzespor'da sans bulan bir isim.


Gecen yıl Van.Bld de oynayan Gokhan Aydıngul takıma gerı dönmesi bekleniyor.


Bununla bırlıkte forvetti Ergun,Ali Tuna,Cenk,Ersin,Gokhan ve kalırsa Şükrü oluşturucak.





Takımdan gidenler;Ahmet iyi sayılıcak bır fiyata Eskısehir'e gitti.Alaattın her an Konya Şekerspora gidebilir.Kaleci Fırat Gebzeyle gorusuyormuş.Doğan Balcı Boluspor'la anlasabılır.Berkan'la super lig klupleri ilginiyor.


Alıntı: http://semtimukaddes.blogspot.com/ (editlenmiştir.)
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder