Top başı yapıldı.


Riva Milli Takım Tesislerinde takımımız planlandığı gibi kampa girdi.Günde çift idmanla devam ediyor.Transferlerin hırslı olduğu gözlendi.Aldığımız duyumlara göre paf liginin yetenekli oyuncuları kampa davet edilmiş.Fenerbahçe ve Sivas paf takımının kaptanı,geçen sene Paşabahçe'den İ.B.B. transfer olan Emin bunların bir kaçı.Nevşehir kampında anlaşma yapılması bekleniyor bu isimlerle. Paşabahçe'den direk transfer edilmemesi bu oyuncunun başlı başına bir yalnış.Yönetime bir eksi daha...
Hocanın "Beykozlulara iyi bir takım izlettirmek arzusundayız." lafı bu sene ligde tutunmamız zor olduğu izlenimini verdi bana."Yenildik ama güzel top oynadık." diyeceğiz sezon boyunca anlaşıldı hocam.
Kampdan ümitliyim oyuncuların terli tişörtleri geleceğe umutlu bakmama neden oldu.Yönetim takımın yanında buda ayrı bir disiplin getirecektir.Nevşehir bundan 10 kat daha verimli olur inancındayım.Şöyle bir kadromuzda şekillensiz o kötümser tablodan uzaklaşırım.
Hiç birşey yok değil.Umut var.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 yorum:

  1. duyumlara göre cok genc bır takımınız varmıs.Kaliteli 4-5 takvıyeyle lıgı orta sırada rahatca tamamlar ve hatta ust sıraları bıle zorlayabılırsınız..

    YanıtlaSil
  2. Takviye olacaklarda belli kampa çağırılanlar alınacak.

    YanıtlaSil
  3. haydi hayırlısı...umarım iyi bir sezou geçer semt sevdalıları için...

    YanıtlaSil
  4. İnşallah.Demirdende geçen seneyi aratmamasını bekliyoruz.

    YanıtlaSil