Kime inanalım?

İç transferden dış transfere yapılan çalışmaların toplam maliyetinin 2.5 milyon YTL olduğunu açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Türkeri'nin takıma ve Yönetim Kurulu'na yönetime geri dönmesi konusunda kendisini ikna etmeye çalışıldığı.

23 Temmuz'da Milli Takım'ın Riva Tesisleri'nde 10 gün süreyle kamp yapacaklarını bunun ardından 4 Ağustos'ta Kapadokya kampına gideceklerini belirtildi.Kamp esnasında bölgede kamp yapan ikinci lig takımlarıyla hazırlık maçları oynayacaklarını ifade edildi.

Teknik Direktör Ergün Ortakçı'nın talepleri doğrultusunda iç transferi tamamlandığı ve dış transferi de büyük oranda bitirildiği açıklandı.

Saha zeminin 15-20 cm yukarıya kaldırıldığını, 1500 metre drenaj boru koyulduğunu ve yaklaşık 250 bin YTL yatırım yapılan Beykoz stadının Türkiye'nin en iyi çim sahası olacağını söylendi.
Skorbordun olduğu bölüme de 500 kişilik türbin, diğer türbinlerinde plastik
sandalye yapıldığını söyledi.

Nasıl bir kadro hedefleniyor?

Mevcut kadrodan bir tek Uğur’u Gençlerbirliği'ne vererek alınan transfer ücretini iç transferde değerlendirdiklerini belirtildi, spor kulüplerinin kamuya olan borçlarının ertelenmesini içeren yasadan da yararlanarak ekonomik anlamda belirgin bir rahatlama yaşamayı hedeflendiği açıklandı.

2. Lig'de ki öncelikli hedeflerinin ligde kalıcı olmaya yönelik olduğunu söylendi.


  • 2,5 milyonlar,250 binler havada uçuşuyor.Uğur'u 220 bine sattıldığını biliyoruz.Elektrik-Su borçlarını ertelerlerse (kanun çıkacakmış ya.) ekonomik rahatlamaya girecekmişiz.Ya çıkartma bilmiyorlar ya da bu işde bir iş var.
  • İstifa eden adamı niye ikna etmek istersin geçen sene bana bir icraatini söylesin biri?Klübün hangi hakkını korudunuz.Merdivenler dolu diye ceza yedik.Bizim merdivenimiz yok ey ahali!Sırtınızı döndüğünüz tribünlere arada köprümü oldu bu adam anlamıyorum?
  • Kamplar güzel gözüküyor.Umarım kaliteli takımlarla maç ayarlarlar.
  • Transferleri hocanın doğrultusunda yaptılarsa geçen sene en çok oynattığı adamları neden gönderdi takımdan pek inandırıcı gelmedi.
  • Daha önce yazdım ne kadar çok karşı tarafa kapalı tribün istediğimizi,saha sorumlusu Cafer Bey 'in açıklamaları olmayacağı yönündeydi,şimdi yapacağız diyorlar.Cafer abi bize süpriz mi yapmak istiyor du acaba?

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder