Maç Günü:Beykoz 1908 A.Ş. 2 - 0 Akçaabat Sebatspor


2 - 0

Saat:18:00

Yer:Nevşehir Stadı

Günün ilk maçı Dardanel-Altınordu maçıyla saat:16.00 'da başlayacak (Aynı saatte A grubu maçı Turgutluspor - Elaziğspor 'da var.) Göreme kupası Beykoz - Akçaabat Sebat maçıyla devam edecek.Hangi kadrolarla sahaya çıkılacak maç öncesinde söyleyemeyeceğiz.Canlı maç anlatımı veya maç yayını olmadığı için yorum yapamayacağız.Anca maçkoliden maç skorunu canlı takip edip, Beykoz dan bile değil Üsküdar dan yüreğimizi Beykoz için çarptıracağız.Bu yayıncılık anlayışımızla nereye kadar bilmiyorum ama maç sonucunu ve diğer maçların sonuçlarını buraya ekleyeceğim.

Nevşehirden Talip Ercan Bildiriyor:
"Nevşehir Göreme’de düzenlenen Göreme Cup turnuvası kapsamında ilk maçını Karadeniz temsilcisi Akçaabat Sebatspor ile yapan Beykoz 1908 A.Ş. Futbol takımı ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 devirdi. Nevşehir Stadında oynanan ve sonucu merakla beklenen turnuvanın ilk maçında karşılaşmaya Cengiz-Özcan ( Cihan )-Hayati-Erhan-Ahmet Hakan-B.Samet-Erkan ( Yusuf )-Recai ( Orkun )-K.Samet ( Adem )-Caner ( Hüseyin )-Serkan Gedik’den kurulu kadro ile başlayan sarı-siyahlılarımız maç süresince hazır bir görüntü çizdi. Yedek sırasında ise Kaleci Yılmaz-ve Murat Şengül forma giymeyen iki isim olarak oturdu"

Kaptan Mustafa Demir’i final karşılaşması için saklıyor. Hüseyin’in ayak topuğundaki hafif problemi dışında sakatlık bulunmuyor.

Dardanel - Altınordu 0-0 berabere kaldı.
Grubun diğer maçları şöyle:
18.07.2008 Cuma
16:00 Dardanelspor - Akçaabat Sebatspor
18:00 Altınordu - Beykozspor 1908



Not:Elinde resim video vs. olan göndersin lütfen.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Başarılar Semt Aşığı! Kupayı alın da gelin hakikaten...Bizimkiler takımı, yönetimi oturtmuş olsalardı belki karşılaşırdık, güzel olurdu...

    YanıtlaSil
  2. Keşke Keşke ne kadar güzel olurdu geçen sene siz katılmışsınız zaten.
    Bakalım gidiyoruz ilk maçı aldık.Altınordu,Dardanel maçları ne olacak seneryonun ilk bölümü oldu :)

    YanıtlaSil