Kupayı alıp gelin


Nüzhet Kiper Bağış Göreme Kupası
İlk kez UEFA kriterlerinin uygulanacağı bu turnuvaların yanı sıra ''Kendinle barışık ol'' teması altında futbolculara bazı seminerler verilecek, onların sarı ve kırmızı kart görmelerinin önüne geçilmesi hedeflenecek.Bu eğitim kapsamında, maçlarda aşırı sinirliliğin, fevri hareketlerin ve yoğun stresin önüne geçebilme teknikleri anlatılacak.
Birinci olan takımlara 75 bin, ikinci olanlara 50 bin, üçüncü olanlara ise 25 bin YTL para ödülü verilecek turnuva öncesinde, futbolcular sağlık kontrolünden geçirilecek.Etkinlik kapsamında ayrıca, tüm futbolcuların ayak bakımları da yapılacak.
Herşey bir yana turnuvayı iddaa düzenliyor.Yani iddaa da maç kalmadı diye turnuva düzenleyip takımları topluyor.Hem hazırlık kampı,hem futbolcu eğitme,hem uefa kriterleri vs.vs. derken paralarıda cebe inderecekler.E bizde 234 numaralı bahse 2,30 oranıyla 1 bahsi ağır basıyor diyerek garanti kuponumuza ekliyeceğiz.
B grubundayız grubumuzdan bir çok takım burda ama biz ne yazikki onlarla eşleşememişiz.Yinede bizim için büyük ölçü olacak.Bu turnuvada ilk turdan elenirsek lige de yansır hissiyatındayım.Statü olarak şampiyonlar ligi uygulaması olur gibime geliyor,net bir bilgi bulamadım.
A grubundan Sarıyer,İstanbul çıkar,B grubundan Beykoz,Dardanel,C grubundan Etimesgut,G.O.P. , D grubundansa Zeytinburnu,Akhisar
Beykoz-İstanbul/Sarıyer-Dardanel , EtiMesgut-Akhisar/Zeytinburnu-G.O.P. eşleşmelerinden Beykoz,Sarıyer,Etimesgut,Zeytinburnu sıyrılır.İlk Sarıyeri eleyip,Etimesgutla final oynar kupayı alırız.Süper yazdım seneryoyu :)
Kupayı alıp gelin yazdım ama 3.lüğe fitim.
A Grubu
Turgutluspor
İstanbulspor
Elazığspor
Sarıyerspor
B Grubu
Dardanelspor
Beykoz 1908
Akçaabat Sebatspor
Altınordu
C Grubu
Afyonkarahisarspor
Bugsaşspor
Etimesgut Şekerspor
Gaziosmanpaşa
D Grubu
Akhisar Belediyespor
Zeytinburnuspor
Darıca Gençlerbirliği
Çorumspor
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder