Maç Günü : Beykoz 1908 A.Ş. 2 - 2 Sarıyer pen. 5 - 4



2 - 2
pen.
5 - 4
Yer: Nevşehir Stadı
Saat: 18:00
Göreme Kupası devam ediyor.Yarı final rakibimiz Diğer grubun 1.si Sarıyer.Maç öncesi kadrolarla ilgili bilgimiz yok ama daha gerçekçi kadromuz sahada olacak düşüncesindeyim.Maçı iddaa programında yer alıyor.İnternet sitelerinden takip edeceğiz.
Bu Maçı İstiyoruz!
Kupanın bir kulpu bizde bir kulpu Akhisarda.
Final maçında görüşmek üzere.Çok alıştırdın bizi Beykozum.
Ve spor muhabirlerimiz göremeden bildiriyor Beykoz Finalde!
Maça şanssız başlamıştık, beklenmedik anda Kaleci Cengiz-Erhan anlaşmazlığı 3.dakikada rakibin golü ile sonuçlandı. Bu andan sonra oyunda hkimiyet kurmaya başladık. Nitekim 10.dakikada K.Samet muhteşem bir gole imza attı. 38.dakikada ise sahneye Hüseyin çıkarak attığı golle devreyi 2-1 önde tamamlamamızı sağladı. Maç bu skorla sonuçlanacak beklentisi içindeyken ani gelişen Sarıyer atağında maçın hakemleri bariz ofsayt pozisyonunu es geçince 80.dakikada golü kalemizde gördük. Normal sonuçlanan müsabakanın ardından penaltı atışlarına geçildi. Murat, Recai ve Yusuf penaltıları golle sonuçlandırırken Sarıyerli oyuncuların iki atışını Kaleci Cengiz kurtardı birini de dışarı attılar. Şimdi bütün dikkatimizi Pazar günü yapılacak final maçına verdik. Gaziosmanpaşaspor’u eleyen Akhisar Belediyespor ile Nevşehir Stadında saat 18.00 de final maçına çıkacağız. İnşallah bu maçtan alacağımız galibiyetle 16 takım arasından kupayı kazanan takım oluruz.
Maç kadrosu:Cengiz-A.Hakan-Erhan-Murat-Hayati-Özcan-B.Samet-K.Samet ( Onur )-Cihan ( Adem )-Hüseyin ( Yusuf ) ve Recai.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder