Rakipler # 6 : Mersin İdman Yurdu

20 Haziran günü yapılan balo da 4 milyon 200 bin YTL para toplayan M.İ.Y. transfere de güzel kaynak ayırmış gibi gözüküyor.
Karabükspor'dan Hakan Genç, Hakan Delil ve Diyarbakır Diskispor'dan Ercan Naşa,kalede ise Türk Telekom'un genç ve yetenekli sporcusu Burak ile bir yıllık sözleşme imzaladılar.Konyaspor'dan Gökhan Çakır, Etimesgut Şekerspor'dan Cihat ve Erdal ile ilgilendikleri öğrenildi.Bu 2 futbolcudan biriyle prensipte anlaştıklarını ancak, bonservis ücretleriyle ilgili görüşmelerin sürdüğü biliniyor.
Genç Milli Takım oyuncularından Ahmet Boyraz Bolu kampında denenirken Genç futbolcunun M.İ.Y. forması giymek istediği de biliniyor.Makedonya'nın milli takım oyuncusu olan Türk asıllı Alasof ile prensipte anlaşıldığı deklare edilsede bu konuda henüz bir gelişme olmamasına karşın Zafer Biryol'u renklerine bağlayarak büyük bir süpriz yaptılar.Altan Aksoy'la her an anlaşabileceklerinide dile getirdiler.

[A.D.S] Vertumnus diyor ki:
Mersin İdman Yurdu: Bu yıla hayli iddialı giriyorlar. Geçen yıl Yükselme Grubu'nda, bizi (Adana Demir Spor) son maçta şampiyonluktan etmekten başka pek bir şey yapamadılar. Ligin başında ya da sonunda oynamak iyi değil, ortalarda, daha henüz çok şey belli değilken oynanırsa rahat galibiyet alınabilir. Ancak sonlara doğru motive olacaklardır.


-Bana kalırsa da biz bu tarz takımlara karşı iyi oynuyoruz.Kadro yapımız ve oyun anlayışımız bunun üstüne kurulu.Topla oynamayı biz seviyoruz.Top rakipte olduğu zaman M.İ.Y. yapabilecek birşeyi yok ama top onlarda olduğu bölümlerde rakiplerin vay haline.İçerde,dışarde yeneriz.

16 Temmuz Güncelleme
Bakan Tüzmen'in de bulunduğu imza töreninde Kürşat Tüzmen;"Mersin İdmanyurdu, kazandığı bu değerlerle iddialı duruma gelmiştir. İddialıyız, öyle ya da böyle Mersin İdmanyurdu şampiyon olacaktır. " diye konuştu.

-İlk Yorumu yaparken yazacaktım kendi kendime dedim ki ;"Oğlum daha lig başlamadan komplo teorisi üretme." Şunu diyecekdim:"Lig nolur bilmem ama pis kokular Mersin tarafından yayılacak." Yüksek bedelli balo biletleri.Büyük transferler.Bakanlı imza törenleri.Öyle yada Böyle şampiyon olmalar... Hadi hayırlısı.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder