Asırlık Çınarlar 2.


  • TBF 2.liginde mücadele edecek olan Beykozspor Basketbol Takımı çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda gerçekleşen çalışmalara bir süredir sakatlığı söz konusu olan Hasan’da iştirak etmeye başladı.
  • Bu sene 2.si düzenlenecek olan turnuvada önümüzdeki hafta Asırlık Çınarlar Kupası maçlarını oynayacağız. Bu kupa için hazırlıklar son aşamada. Milli takım düzeyinde 3 ülkeyi davet edildi.Bu konuda geniş bilgi önümüzdeki günlerde açıklanacak.Geçen sene Galatasaray ve Beşiktaş katılmış Fenerbahçe Yurt dışı kampı dolayısıyla katılmamıştı.

  • Takımın tek ABD’lisi olan Dominique KIRK ise adaptasyon sürecini atlattı. Takım arkadaşları ile iyi diyaloglar kuran KIRK ‘ün uyum sürecini başarı ile atlatması teknik ve idari kadroda ayrı bir sevinç vesilesi oldu.

  • Beşiktaş Cola Turca ile oynanacak hazırlık karşılaşması iptal edildi.
  • 100 yılı aşkın bir süredir sporun bir çok branşında faaliyet gösteren Beykoz Spor Kulübü Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor.


    Beykoz Spor Kulübü, TBF'nin daha önceki çalışma programlarında var olan ve çeşitli nedenlerle hayata geçirilemeyen veteran basketbol faaliyetlerine katılabilmek amacıyla Türkiye’de bir ilk olacak Beykoz Veteran Basketbol takımını oluşturma çalışmalarına resmi başvuruyu yaparak başladı. Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu yaptığı açıklamada “Beykoz Basketbol takımlarına uzun yıllar hizmet vermiş ve daha sonra herbiri uğraştıkları iş kollarında çok başarılı olarak ekonomik problemlerini çözmüş eski sporcuları basketbol camiası içinde olmaları en büyük arzumuzdur. Basketbol camiasını 7’den 70’e bir aile olarak düşünmekteyiz. Basketbolu yıllarca önce bırakmış bu çok değerli arkadaşlarımızı veteran basketbol takımlarında müsabık olarak görmek bizleri çok mutlu edecek. Böylece bu arkadaşlarımızı salonlardan kopmasını engellemiş olacağız. Ayrıca hepsinin ülke basketboluna karınca kararınca katkı yapacaklarına inancımız sonsuzdur. Yaptığımız hamlenin ardından Türk sporunun lokomotifi olduğuna inandığımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer kulüplerimizin de veteran basketbol takımlarını oluşturacaklarına inancımız sonsuzdur.” dedi.Yorum:Ustalarımıza saygı göstermek çok güzel bir şey.Fakat 50 yaşındaki insanların Türk basketine ne kadar fayda sağlayacağı ucu açık bir tartışma konusu.Bir Bayan Basket takımımız,Bir Bay-Bayan Voleybol takımımız yokken bu branşın açılması ne yeri ne zamanı.Kaldı ki madem eskilere saygı göstermek istiyoruz kürek şubesi açılmalı geçmişde kürek denince yüzme denince hangi klüp akla gelir hayırlıyalım.Sayın belediye başkanımız belediye klübüne kaynak buldu ve bu şubeyi açtı.(Yüzme içinde Ümraniyedeki Havuzu kullanılmasını sağlaya bilir belediye başkanımız kanımca.)Bu şubeyi klübe devretmek en mantıklısı.Arma bizim için çok önemli.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder