Biri Umut Gençlerimizin mi dedi?

Daha önce yazmışdık. Fotomaç gibiyiz maşallah.İlk biz söylemişdik tribine girdik ama süper bir haber var elimizde.Ekim ayı programımıza bir genç basketbol maçı sıkıştıracağız.(Fikstürü nerden bulacaksak?)

Beykozspor gençleri adeta şov yaptı 99-56

İstanbul Basketbol Gençler liginde ilk maçını İTÜ ile yapan Beykozspor Genç Takımı adeta şov yaparak İTÜ’yü fena dağıttı. Caferağa Spor Salonunda kendileri için kapalı kutu konumdaki İstanbul Teknik Üniversitesi ( İTÜ ) ile oynadıklarını ve maçtan farklı bir galibiyetle ayrıldıkları için memnun olduklarını söyleyen Altyapı Takımlar Baş Antrenörü Güven Öner, “ Son derece iyi bir başlangıç oldu, haftaya oynayacağımız Beşiktaş Cola Turka maçı öncesinde bu skor büyük bir moral oldu. Maçın ilk periyotu başa baş durumda oynanırken bu periyotu geride tamamladık. Ardından rakibin etkili oyuncularını çok iyi kilitleyince bizimde tahmin edemeyeceğimiz farklı bir sonuç ortaya çıktı. Takım açısından çok iyi bir durum ve büyük bir motivasyon oldu” dedi.

Talip ERCAN
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder