Maçın ardından : Beykoz 1908 - Etimesgut Şekerspor


Beykozspor 1908 : 2 Etimesgut Şekerspor : 0
STAD : Kelle İbrahim Stadı

HAKEMLER :
Kadir Sorguç **, Serdar çiftçi **, Özmen Atalay **

BEYKOZSPOR 1908 :
Cengiz ***, Erhan ***, Hayati ***, Ahmet Murat ***, Samet Gören ***, Erkan *** ( Dk.75 Onur ** ), Hüseyin ****, Abdurrahman *** ( Dk.53 Yusuf *** ), Serkan ***, Adem *** ( Dk.53 Caner ** ), Recai ****

ETİMESGUT ŞEKERSPOR :
Armağan **, Ali **, A.Fettah *, Cengiz *, Özgür Çelik *, Mehmet **,Hüseyin **, Hacı Mustafa **, Çağlar *, Özgür Nasuh * ( dk.41 Bilal * ), Tevfik * ( dk.46 Caner * ) ( Dk.64 Hasan * )

GOLLER : Dk.48 Recai, Dk.83 Hüseyin

SARI KARTLAR : Erkan-Yusuf-Caner ( Beykozspor 1908 ), Mehmet çaylak-A.Rahman-Hacı Mustafa ( E.Şekerspor )

Beykozspor 1908 , 17 yıl sonra çıktığı TFF 2.liginde ilk galibiyetini evinde E.Şekerspor’u ikinci yarıda attığı gollerle yenerek 3 puanla tanıştı. Karşılaşma müthiş bir tempoda oynanırken sarı-siyahlılar attığı 2 golün yanı sıra belki de tarihi bir farkı da kaçırmış oldu.

Bu arada geçen sezon TFF 3.Liginde şampiyon olan İstanbul’un sarı-siyahlıları şampiyonluk kupasını maç öncesinde aldı.
İlk haftayı maç yapmadan geçen Boğaziçi’nin sarı-siyahlıları Etimesgut Şekerspor karşısında maça hızlı başladı. Her dakikasında büyük bir heyecan yaşanan maçın ayrıntılarına gelince…

Dk.2 Erkan sağ kanattan rakibini ekarte edip çizgiye indi ceza alanına yaptığı güzel ortaya Adem’in kafasında top kaleci Armağan’da kaldı.
Dk.11 Bu kez sağ taraftan Kaptan Hüseyin ceza alanına ortayı yaptı, Recai’nin kafasından top üsten auta çıktı.
Dk.16 Rakip ceza alanı içinde topla buluşan Hüseyin’in vuruşunu kaleci çeldi, Samet’in ortasında ise Recai topu yeniden kaleye göndermek isterken savunmada bir oyuncunun eline çarpan topa karşın hakem devam kararı verdi. Penaltı güme gitti desek yeridir.
Dk.19 Sol kanattan Abdurrahman’ın ortasına Kaptan Hüseyin’in yarım voles vuruşunda top yandan auta çıktı.
Dk.23 Erkan sağdan yine güzel bir orta kesti, Recai topu Hüseyin’e aktardı onun vuruşunda top farklı şekilde auta çıktı.
Dk.25 Hüseyin derinleme bir pasla topu Adem’e aktardı bu oyuncunun vuruşunu kaleci Armağan çeldi.
Dk.32 Şekerspor ceza alanında oluşan karambolda topa en son vuran Hüseyin ağları görse de hakem ofsayt kararı ile golü iptal etti.
Dk.47 Hacı Mustafa’nın yaptığı güzel ortaya altı pas üzerinde müsait durumda olan Bilal dokunamayınca takımını yüzde yüz bir golden etti.
Dk.48 Recai Kaptan Hüseyin’in verdiği muhteşem ara pasında topla buluştu, karşısına çıkan kaleci Armağan’ın müdahalesine karşın yerden bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk.51 Serkan Gedik’in yaptığı ortaya Recai’nin yarım volesinde topu Kaleci Armağan kornere çeldi.
Dk.61 Yine Serkan Gedik rakip ceza alanı çizgisinden kaleyi yokladı top kaleci Armağan’ın parmaklarının ucundan sekip üst kale direğinden auta çıktı.
Dk.80 Beykoz adına bir penaltı beklentisi daha boşa çıktı. Rakip ceza alanında top vuran Hüseyin’in bu vuruşunda savunma oyuncusunun eline çarpan topa hakem devam dedi.
Dk.83 Günün en başarılı ismi Hüseyin sol kanattan rakip ceza alanına aktı, kaleci Armağan’ın çıktığı pozisyonda düzgün bir vuruşla takımının 2.golüne imza attı.
Dk.86 Recai ceza alanı üzerinden kaleyi yolasa da top farklı aota çıktı.
Dk.88 Hüseyin sağdan kaçtı kaptığı nefis ortaya Recai’nin vuruşunda top auta çıktı.
Maç bu skorla sonuçlanırken Beykozspor 1908 ligde puanla tanışırken haftaya oynayacağı, Konya Şekerspor maçı öncesinde büyük moral buldu.
Haber Talip ERCAN


Takım iyiyken ben olumsuzluklardan konuşacağım.3 puan aldık bütün emeği geçenlere teşekkürler.

  • İlk Federasyona değinelim Geçen senenin şampiyonluk kupası veriyorsun ama maç Perşembe günü.Siz bu ligi iddaa için mi oynatıyorsunuz?Yinede 1000 kişi o coşkuyu yaşayan taraftara teşekkürler.
  • Tek bilet gişesi var.Resmen bilet almak için izdaham yaşanıyor kuyruk falan hak getire.Kan çıkar bir kaç maç sonra.Biletli seyircinin aranması için ayrı bir yer olmamasıda ayrı bir sorun bilet alsan bile aranma kuyruğuna takılıyorsun bu kuyruk zaman zaman gişenin önünü kapatıyor.Polis ilginç bir uygulamayla bariyer koyup insanlara zulum yaptı.Düzeltilmesi taleplerinede "yönetim böyle yaptı biz değil" şeklinde ki cevapsa beni hayli güldürdü.Beykoz 1908 A.Ş. yönetimi herkesden üstündür.Fotoğraf makinam yanımda değildi (hoş atkımı bile kapıdan aldım) o eziyet anları görülmeliydi.
  • Bilet fiyatlarına zam gelmiş ona birşey demiyorum ama artık biletlerimiz daha düzgün olsa koltuklarımız var bilet numaramız vs. yazsa (oturmasakta),maç ismi yazsa, bir kısmı bizde kalsa.Hatıra olurdu.
  • Stad bütün yaz yenilendi dendi çimler eskisinden iyi ama o emeklere yazık olmuş çimlerin durumu kötüydü.Tribünler bitmemiş.Karşı tarafa yapılan tribünlere taraftar alınamadı.Altay maçında tribünler dolacaktır hatırlatıyım.
  • 3-5-2 oynadık.Hayati sol bekmiyim yoksa stoper mi derken yerini çok kaybetti maçın ilk bölümlerinde peş peşe 3 kademe hatası yaptı 2 si %100 lük gol pozisyonuydu.Şans bizden yanaydı.Hoca cesaretli hucum oynatıyor.Hüseyin serbest adam,Abdurrahman sol kanat,Erkan sağ kanat,Samet ön libero,çift santrafor oldukça cesaretli ve pozitif futbol dolu bir dizilim.Fakat oyuncular yabancı.Böyle bir gol bulduk arkasından tek forvet 4-4-1-1 oynadık ondada bir gol bulduk.İşler iyiyken sorun yok.Altay,Etimesgutun girdiği pozisyonları affetmez.
  • Taraftar sağ olsun yine meşalesiyle,pankartıyla,atkısı,formasıyla coşkulu gelmişlerdi ama meşaleden (20 sn. sürdü) dolayı yine güvenlik güçleri müdahale etti.Şu meşaleyi serbest bırakın artık.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 yorum:

  1. Tebrik ederim. Aynen böyle işte.

    YanıtlaSil
  2. herkez sözleşmiş berabere kalıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Meşalesiz tribün tribün değildir benim için.Meşaleyi seviyorum.Belki bu yüzden böyle düşünüyorumdur.

    YanıtlaSil
  4. O kadar değilde önemlidir yani.

    YanıtlaSil
  5. Yok yoook.Ben meşaleyi çok seviyorum :)

    YanıtlaSil