Maçın ardından : Konya Şeker - Beykoz 1908


Beykozspor 1908 AŞ sezonun 4. Haftasında gitmiş olduğu Konya deplasmanından 2 – 2 beraberlikle döndü.

Oldukça kalabalık bir kafileyle Konya’ya giden Beykozspor 1908 AŞ, 11 aydır yağmur yağmayan Konya’da yağmurun azizliğine uğradı.

Beykozspor 1908 AŞ, karşılaşmaya üstün başlayan taraf olmasına rağmen, 25. dakikada Kaptan Mustafa’nın ayağından elde etmiş olduğu galibiyeti ancak 40. dakikaya kadar koruyabildi. 40. dakikada yemiş olduğu golle Konya Şekerspor karşısında 1- 1’lik eşitlikle mücadeleye devam eden Beykozspor 1908 AŞ, 60. dakikada yemiş olduğu ikinci golle 2 – 1 mağlup duruma düştü.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran sarı siyahlı ekip, 82. dakikada Hüeyin’in ayağından bulmuş olduğu golle durumu eşitleyerek, rakibine korkulu anlar yaşatmaya başladı.

Karşılaşmanın son dakikalarında tehlikeli bir şekilde rakibinin üzerine giden Beykozspor 1908 AŞ, 82. dakikada Küçük Samet’in geliştirdiği mutlak gol pozisyonundan da yararlanamayanınca sahadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrıldı.

Beykozspor 1908 AŞ ve Konya Şekerspor mücadelesini 15’e yakın Beykozspor taraftarı izledi.


İzleyemedim maçı teknik analiz yapamayacağım.Kişisel sorunlardan blog'un haber akışınıda aksattık kusura bakmayın.Alınan sonuçlarla haftayı şöyle bir değerlendirelim.

Grubun adı kesinlikle değiştirilmeli "Berabere kalanlar ligi" gibi birşey olmalı.1.Grubun lideri Alibeyköy'ün 2 katı puana sahip.Daha 4 hafta geçmesine rağmen bu sene "2.lig şampiyonu bu grupdan çıkmayacak." cümlesi çok iddialı bir cümle değil.Hatta ilk 3 'e bu grupdan bir takımın girmesi çok büyük değişikliklerle mümkün olacak.Önümüz seçim dönemi herşey olabilir.

Sezon başı rakiplere şöyle bir baktım en az çekindiğim takım Maltepe idi,Alibeyköy'ü rakiplerimiz yazı dizisine katmadım bile hiç takip etme gereği duymadım.Sezon başı bu işlerde ki acemiliğimizden olsa gerek iyi süzememişiz.Keza Alibeyköy lider,Maltepe 2. sırada.

Türk Telekom'un Bay geçtiği haftada tek galip deplasmanda İstanbul oldu.Maç eksiğimizle 6. sıradayız liderle aramızda 2 puan var.Sezonun %17'si tamamlanmış aslında bazı şeylerin şekillenmesi lazım.Fikstür avantajımız olduğu bir gerçek.Her şeye gebe bu grupdan çıkmamıza kimse şaşırmasın.Bu çerçevede bu haftaki beraberlik büyük bir fırsatı geri tepmektir.Deplasman fobimiz devam ediyor.Kabul edelimki bu takım taraftarıyla oynuyor.Geçen sene bir çok deplasmanda bunu gördük.Alışıyoruz daha iyi olacağız.

Tribünlere gelince kendi imkanlarımızı zorlayıp bir takım şeyler yapmaya çalışıyoruz.Tıkanılan noktaları açacak basiretli insanlara ihtiyacımız var.Mersin ve Konya çok rahat organize halde gidilebilinecek deplasmanlardı.(Ben münferit bile gidemedim) Herkes elini taşın altına soksun artık.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder