Beykoz'da Mahşer Günü / Mayhem at Beykoz








8 Ekim 2008 günü, İstanbul Beykoz yine hayvanlar için mahşer yerine dönüştü. Kedi, köpek ne varsa zehirlendi. Aslında merak ediyoruz, bizim yaptığımız gözlemelere göre, belediyenin 'başarılı' çalışmaları sonucunda, Beykoz'da öldürülebilecek hayvan bile kalmamış durumdaydı. İlçedeki sokak hayvanı soykırmının sonlarına yaklaşılmıştı. Herhalde artık, kalan son 3-5 hayvana geçtiler. İş bitti sayılır. Beykoz'daki sokak hayvani soykırım iki koldan yürütülüyor. 1. Sokaktaki hayvanlar sokakta zehirlenerek ortadan kaldırıyorlar 2. barınağa koyulanlar da barınakta yok ediliyorlar. Resimler,herşeyi anlatıyor.
Bu arada, Beykoz barinagindan sorumlu kisiler giderek zenginlesiyorlar. Ogrendigimize gore, bu kisiler en pahali marka arabalarin son modellerini kullanarak barinaga geliyorlar, ve barinagin onunde puro iciyorlar! Nasil mi bu kadar zengin oluyorlar? Kopek dovusturerek. Beykoz barinaginda kafeste tek basina kalan pitbull cinsi kopekler, nasil oluyorsa yaralaniyorlar. Cunku, barinak gorevlileri tarafindan dovusturulerek uzerlerinden para kazaniliyor. Bu zenginligin bir baska kaynagi daha var. Barinaga getirilen kangal cinsi kopekler damizlik olarak kullaniliyor, ve barinakta dogurduklari yavru kangallar barinak gorevlileri tarafindan disariya satiliyor. Baskan Muharrem Ergul'e hep beraber hesap soracagiz ne kadar para kazanmislar bu sekilde. Masum canlarin sirtindan ne kadar kanli para elde etmis bilmek istiyoruz.
mergul@beykoz.bel.tr 0216 322 25 04 / 0533 664 70 58
Baskan Muharrem Ergul, sana artik soylenecek soz kalmadi. Midemiz bulaniyor. Igreniyoruz. Bu ulkede boyle bir belediye oldugu icin utaniyoruz. Bu gece hepimiz Beykoz'daki hayvanlar icin dua edecek, sana da lanet okuyacagiz.

Böyle demiş facebook da bir arkadaşım.Bazı iddia lar ortaya atmış köpek dövüştürülüyor,Hayvan satışı yapılıyor vs. vs. gibi... Bunları hep duyup kulak arkası ediyoruz semt insanı olarak.Çok sert konuşuyorlar bunun yüzünden adliyeler polislerlede uğraşıyorlar duyuyorum.Ben daha liberalim, korktuğumdan değil ama bir gün çıkıp bana "Sende x 'in adamısın." der bunlar diye susuyorum.
Tamam bütün hepsi dedikodu,yalan,iftirada bu resimler nedir arkadaşım?Bakmaya yürek dayanmıyor.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder