Ceza doğru.Çifte Standart baki.


5 Koltuk 1,5 milyar


10- BEYKOZ 1908 A.Ş. SPOR Kulübünün, 01.10.2008 tarihinde oynanan MALTEPESPOR - BEYKOZ 1908 A.Ş. SPOR 2. Lig 3. grup futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1.500.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,


Maltepe maçında arka sıralardan 5 tane koltuk kırıldı.Arkalıksız koltuk bunlar kırmasıda oldukça zor.Maç sonu gözlemciler kontrol ederkende şahit oldum hatta yalan söyledim " Onlar öncedende kırıkdı beyfendi,biz kırmadık geldiğimizde öyleydi." diye.Yememişler maçdan öncede kontrol edilmişdir herhalde.5 koltuğun fatura 1,5 milyar oldu bize.Gerçekden aynayı çevirip kendimize bakmak lazım.Sonra "Bunlar it,kopuk" diyorlar kızıyoruz."Bunlara destek olacaksında ne olacak orda burda olay yaratacaklar sonra başkanım kurtar bizi dicekler" diyorlar kızıyoruz.5 tane koltuktan ne olacak.Kırsan ne olur kırmasan ne olur.Egolarını tatmin ettin,takıma hiç bir yararın olmadı (o koltukları kırarak) ama oraya gelip maçı çevirten 150 kardeşinin,kişinin,insanın emeklerini çöpe attın.Hiçe saydın.Herkes Maltepede seyirciden sonra alınan 1 puanı konuşmayacak.Artık Beykoz taraftarı Maltepe koltuk kırdı sadece.
Koltuk kırarsın arkadaş.Taş atarlar kafana koymak için koltuk kırarsın ben de derimki az bile yaptık kocaman yazarım buraya.Ama bu olmadı.

Kardeşlerim herkezin hata lüksü var bizim yok.Sıfır hatayla oynayacağız.Biliyorsunuz herkes taraftarın üstüne oynuyor yeni moda bu bütün klüplerde.Yönetimi falan söylemiyorum bile..
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder