Maç Günü: Beykoz 1908 - Mke Kırıkkale



2.Lig 3.Grup 9.Hafta

VS.

Yer:Kelle İbrahim Stadı (Beykoz)
Tarih:15 Ekim 2008
Saat: 15.00
Hakem: Mustafa Yılmaz
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 yorum:

  1. Kırıkkale ilginç takım. Aslında Kırıkkale ilginç bir şehir. Daha farklı bir planlama politikasıyla Ankara'nın makine-kimya ağırlığını alan bir nevi Kocaeli olabilecekken olamamış. Elbette Kocaeli'nin denizyolu avantajı mevcut, Kırıkkale'ye bu anlamda yalnızca tren yolu getirilmiş. Ondan sonra da başka bir şey gelmemiş şehre zaten...

    Şehrin, belli bir seviyenin üzerindeki "halkı" Ankara'da yaşıyor, günübirlik işe gidip gelen çok fazla. İlde üretilen maddi bir değer varsa bile bu ilde kalmıyor, paralar Ankara'da "eziliyor"

    Üniversite canlılık getirdiyse de çok kısıtlı, kampüs şehrin dışında, Ankara'ya yakın bölümünde. Öğrenciler bile Kırıkkale'de ev-yurt tutmak yerine Ankara'dan gidip geliyor...Eh, haliyle il gelişmiyor. Takım da öyle...

    Takım yönetimi, 2 yıl kadar önce bir hayli aktifti şimdi ne durumdalar bilmiyorum. Ankara'dan bu günübirlik gidip gelen tayfayı (banka müdürleri, şirket temsilcileri v.b.) Kırıkkalespor'a üye yapıp bağış toplamışlardı. İyi kötü bir bilinirlik ve maddi kaynak yarattılar bu şekilde.

    Taraftarını sevmem ben. Kendim deplasman yapmış değilim ama taşlandığımızı ve "Pkk dışarı!" sloganlarıyla karşılandığımızı biliyorum...

    Velhasıl gönlüm direk Beykoz'dan yana. Kırıkkale'nin bir tek arması güzel...

    Başarılar Beykoz!

    YanıtlaSil
  2. Bugün bu saatte hava çok yağışlı beraberlik muhtemel maç yazısı yazmaya üşendim açıkcası.
    armaya gelince top tüfek arsenalden araklanmış olabilir mi?

    YanıtlaSil
  3. Bir ara Sadettin Saran'ın desteğini almışlardı, o hızla yükselme grubuna çıktılar ama iki maçta da yendik onları. Ankara Tayfası ilk deplasmanını oraya yapmıştı. İkinci maceramız kupa maçıydı taşlandık. Sevmeyiz yani kısaca; logoları ise MKE'den geliyor. Başarılar Beykoz.

    YanıtlaSil
  4. Kırıkkale alabilir maçı.Belli olmuyor sağları solları.Başarılar Beykoz...

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar hastayım bloga elim gitmiyor.maç oynandı çok güzel futbol oldu yağmura rağmen 2-0 da üstünlük sağladık rakibimize.Kusura bakmayın.

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun Semt Aşığı...Hazır logolara bulaşmışken, sizin logodaki siyahın boğaz köprüsünü temsil ettiğini düşünüyorum amma velakin kuruluş 1908. bu durumda 1960'ların sonunda ancak böyle bir logo geliştirilebilir. Eğer durum buysa ve bulunabiliyorsa başlangıcından bugüne Beykozspor logoları hakkında bir post beklerim senden nacizane :)

    YanıtlaSil
  7. @vertumnus

    çok sağol soğukalgınlığı işte.
    Şimdi arma ne anlama geliyor diye bir çok kez sorduğum bişey ama hiç bilene rastlamadım.Beykozsporun herhangi bir yerde yazılı tarihi olduğunu duymadım.Duysaydım bulur okurdum zaten :) ama yorumu okur okumaz bir kaç iletişime geçtiğim insan oldu.Belki onlar bir iki adres gösterirse onlara yöneliriz okur buradanda yazarız.

    Sen söyledikden sonra dikkat ettimde çok benziyor boğaz köprüsüne :)

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun hocam.Telaşlandırdın bizi :)

    YanıtlaSil