Maçın ardından : Beykoz 1908 2 - 0 Mke Kırıkkalespor








2 -0


Yer: Kelle İbrahim Stadı (Beykoz)








Beykozspor 1908 AŞ sarı kartların havada uçtuğu 9. Hafta karşılaşmasında konuk ettiği MKE Kırıkkalespor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Müsabakanın Orta Hakemi Mustafa Yılmaz ve Yardımcıl
arı Hilmi Erman ve Murat Emin karşılaşmayı çığırından çıkarırken, otoritesini tamamen kaybeden hakem karşılaşma boyunca 10 sarı kart gösterdi.


Cengiz-Erhan-Özcan-Ahmet Hakan-Ahmet Murat-Serkan-Abdurrahman-Hüseyin-Samet Gören-Recai ve Mustafa on biriyle sahaya yerleşen Beykoz 16. dakikada MKE Kırıkkalespor kalesini Recai ile yoklarken gol 21. dakikada 6 numaralı Ahmet Murat’tan geldi. Ahmet ceza sahasına kullanılan korneri kafayla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirirken 23. dakikada Hüseyin’in sağdan yaptığı nefis ortanın gelişine Abdurrahman çok sert vurdu. Kırıkkale defansı da Abdurrahman’ın sert şutunu aynı güzellikte çizgiden çıkarırken günün başarılı ismi Hüseyin 36. dakikada sakatlanarak yerini Samet Yüksel’e bıraktı.

Zaman zaman yağan sağanak yağış zemini olumsuz etkilerken, yer yer oluşan su birikintileri top kontrolünde güçlükler yaşanmasına yol açtı. Bu durum sakatlıklara da davet çıkarırken, karşılaşmanın hakemi Mustafa Yılmaz adeta sarı kartını karşılaşma boyunca hiç cebine sokmadı.

Kaptan Mustafa Demir’de hakemin bu uygulamalarına isyan ederken 40. dakikada bu isyanı sarı kart ile cezalandırıldı. Hemen ardından 43. dakikada Serkan Gedik ve Kırıkkalesporlu Lokman tartıştıkları için sarı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın hakemi 44. dakikada da günün başarılı ismi Recai’ye sarı kart gösterince tribünler gerildi.

İkinci yarıya yine atak ve hızlı başlayan Beykoz olurken, ilk pozisyon 55. dakikada Serkan Gedik’in ayağından kaçtı. 57. dakikada Samet Gören sarı kartla cezalandırılırken aynı dakikada Kırıkkale en tehlikeli pozisyonuna girdi. Sağdan yapılan serbest vuruş ceza sahasında karambole yol açtı. Karambolde kaleye çekilen şut az farkla auta çıkınca tribünler oh çekti.

Kronometreler 65’i gösterirken Recai orta sahanın sol kısmından aldığı topla Kırıkkale defansını şık çalımlarla geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bekletmeden vuran Recai’nin şutu kaleciden döndü.


79. dakikada Kaptan Mustafa Demir ve Samet Yüksel’in peş peşe girdiği pozisyonlarda tribünler saç baş yolarken 87. dakikada günün başarılı ismi Serkan Gedik’in şutu kaleciden döndü. Ceza sahası sağ ön çizgisinde topun gelişine sert vuran Caner karşılaşmanın 2. golünü kaydederken tribünlerde coşku zirve yaptı.

Hemen golün ardından, 88. dakikada Serkan Gedik’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda yaptığı plase kalesinin kollarında kaldı.


Kaynak : Dost Beykoz Gazetesi


Maç oldukça hızlı başladı.Orta alanda yine Samet'in gayretli oyunu göze çarptı.Takımın omurgası adeta.Kanatlar iyi çalışdı,defans kademede sorunlar yaşada ayakta kaldı,pres vardı mücadele vardı.Forvet yoktu.Herşeye rağmen ben o zeminde bu denli kaliteli futbol izliyeceğimi düşünmemişdim.Tüm Beykoz öyle düşünmüş ki 250-300 kişiye oynandı maç.Gelen taraftarda oyuna pozitif müdahale edemedi.Hakeme bağırdı hocaya bağırdı.Hocaya bağıranlar yönetimdemden bir kişi tarafından uyarıldı ve bir gazla Kırıkkale klübesi arkasına gidilmeye ikna edildi.Orda o adamlara polis müdahale edince ortada yönetimden kimse kalmadı.


10. Haftada 9.maçımızı Alibeyköyle deplasmanda yapacağız.Sonrada içerde İstanbul maçı var bu iki maçın İstanbul ayağından 3 puan alıp toplan 4 puan bizim için iyi sonuçtur diye düşünüyorum.Konumumuz düşündüğümüzden iyi Konya,Zeytinburnu,Maltepe Beraberliklerine gelde yanma arkadaş.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 yorum:

  1. Beykoz bana gore grubun en istikrarlı takımı.Genelde evlerındekı maclarda basarılılar ve bana gore bu lıgde ıstıkrar ve yarıstan kopmamak en onemlı seydır.Beykoz bu sekılde dvm ederse mutlu sona ulasabılır.

    YanıtlaSil
  2. İnşallah Burak nerelerdesin sen?

    YanıtlaSil
  3. Ah bir birinci olabilseniz :).Anne tarafı Beykoz'da oturduğu için ve senin blogu takip ettiğim için Beykoz'u ve Beykozspor'u takip edip sevmeye başladım.Beykozspor'luyum diyebilirim :)

    YanıtlaSil
  4. bi ayarlada bi maça misafirim ol?

    YanıtlaSil
  5. İyi olur valla.Anne tarafı ziyaretinde haberleşiriz :)

    YanıtlaSil