Maç günü: Beykozspor - Gelişim Kolej



VS.
Yer: R.Şahin Köktürk Spor Kompleksi (Beykoz)

Tarih: 18 Ekim Cumartesi

Saat : 17:00




Bu yıl Türkiye 2. Basketbol Ligi B gurubunda mücadele edecek olan Beykozspor koçu Hakan Yavuz http://www.beykozhaber.net/ 'e verdiği demeçte cumartesi günü saat 17.00'de R.Şahin Köktürk Salonunda İzmir Gelişim Koleji'yle oynayacağımız ilk maçta hedefin galibiyet olduğunu söyledi.
Hakan Yavuz yeni sezonu ve diğer takımları şöyle değerlendirdi.
"2. basketbol ligi B gurubunda sırasıyla mücadele edeceğimiz rakiplerimiz şunlar;
Birinci hafta Beykoz-Gelişim Koleji (İzmir), 2. hafta deplasmanda Uşak Belediyesi-Beykoz,3. hafta yine deplasman maçımız Bursa'da Tofaş-Beykoz, 4.hafta programımız evimizde Beykoz-Yeşilyurt (İstanbul), 5.hafta yine deplasmanda bu kez Ankara'da Mülkiye-Beykoz, 6.hafta bu kez kendi evimizde Beykoz-Genç Banvitliler (Bandırma), 7.hafta deplasman maçı Düzce Gençlik-Beykoz, 8.hafta bu kez evimizde Beykoz-Pertevniyal (İstanbul), 9. hafta İTÜ (İstanbul)- Beykoz, 10. hafta R.Şahin Köktürk'te Beykoz, Çanakkale Belediye, 11.hafta başkentte Ankara Basket-Beykoz maçları oynanacak. İlk yarı maçları 18 Ekim- 28 Ekim tarihleri arasında oynanacak. Kendi evimizdeki bütün maçları cumartesi günü saat 17.00'de oynayacağız. Deplasman maçları ise rakibin isteğine göre cumartesi veya pazar günü oynanacak. Ligin ikinci yarısı 10 Ocak 2009'da başlayacak ve 22 Mart 2009'da sona erecek.
İki gurupla oynanacak ikinci ligin en güçlü takımları bizimde yer aldığımız B gurubunda. Birbirine çok yakın ekiplerin mücadele edeceği zevkli bir lig olacak. Bizim takım olarak hedefimiz play-off maçlarına kalmak. Elimizdeki şartlara göre en iyi takımı kurduk diyebilirim.
Takımımız şu oyunculardan kurulu;
Ege Taşpınar (1.98) forvet, Onur Bolat (2.04) orta saha, Hasan Özkan (2.05) orta saha, forvet, Kenan Tütüncü (1.85) savunma, Esat Sinanoğlu (1.86) savunma, Anıl Bozbay (1.98) forvet, Cihan Amasyalı (1.98) forvet, Halil Kutruza (1.88) savunma, Dominik Kırk (1.93) off gard, Enver Ekman (2.07) orta saha, Nusret Yıldırım (2.02) Power forvet, Cem Yürür (1.87) savunma, Arda Sarıbay (1.96) forvet, Candar Yılmaz (2.02) forvet mevkiinde oynayan basketçilerimiz.
Bir iki sözde hakemlerimiz için söylemek istiyorum. Hakem arkadaşlarımızın hatalarının çokluğu maçların kalitesini ve kaderini etkiliyor. Bu hakem arkadaşların çok fazla eğitilip çok sayıda maç yönetmeleri gerekiyor. Bu ligde hedefimiz önce son dörde kalmak daha sonrada final oynamak.
Şu anda iki sakat oyuncumuz var. Cihan Amasyalı'nın ayak parmakları kırık. Bu oyuncumuz üç haftadır antrenman yapamaz durumda. Esat Sinanoğlu ise gıda zehirlenmesi yaşadı. Serum verildi kendisinin Gelişim İzmir maçına yetişebilir. Geçen sene şanssız bir şekilde küme düştüğümüz 1.lige tekrar dönmek arzusundayız. Bütün Beykoz camiasını bu yarışta bizi desteklemeye çağırıyorum. Cumartesi günü mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağımız ilk maç olan Beykoz-Gelişim Kolej maçında bir sürpriz yaşamak istemiyoruz. Tüm Beykozlu basketbol severleri Cumartesi saat 17.00de başlayacak olan bu maça bekliyor ve takımlarını desteklemelerini istiyorum."

Haber-Fotoğraf: Önder KOÇ

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum: