Maç Günü: Beykoz 1908 - Konya Şekerspor



Yer : Kelle İbrahim Stadı (Beykoz)

Tarih:20 Kasım Perşembe

Saat:14.00

Hakem:Mehmet Kürşat Öner

İlk maç Konyada 2-2 bitmiş ve Beykoz Medyasında büyük yer etmişdi.Konya dan aslanlarımız beraberlikle döndü diye kamuoyunda bir güven yer etmişdi takım.Ben ise çok kızmış bunun akabinde çok daha kötü sonuçlar alacağımızı yazmışdım.Zira bir hafta sonra 11. Zeytinburnu ile evimizde berabere kalmışdık.Ozamankipuan durumunda konya 3. sıradaydı.Şimdi roller değişti 3. Zeytinburnu,Konya Şeker 10. sırada.İlk yarıda yaptınızı bir daha yapmayın.İstikrarı koruyalım.

Hakemimiz 3.Lig ağırlıklı görev almış kariyeri boyunca bu sene 2 maç yönetmiş bu grupda.Ev sahipleri yenilmiyor yönettiği maçlarda.Geçen sene şampiyonluk kutlamaları yaptığımız Orhangazi Maçının 4. Hakemliğini yapmış.4. Hakemimiz Öner Fırat inşallah hocamızla uğraşmaz oda rahat eder bizde.

Hava parçalı bulutlu zaman zaman yağmur yağabilir.Deniz tarafına doğru 22 km/h rüzgar var.Saha ıslak ve çamurdur.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Lider Beykoz'a Yükselme Grubu'nda başarılar dileriz :)

    Artık semti harekete geçirme vaktidir bence, esnafını çalışanını örgütlemeye, sarı-siyah bayraklarla sokakları süslemeye başlayın derim...

    Ayağınıza sağlık

    YanıtlaSil
  2. deplasmana gidenlerin ayaklarına sağlık... benimde çok gitmek istediğim ankara deplasmanına maddi sıkıntılar nedeniyle gidemedim büyük beykoz taraftarı siz bu alemin tek kralısınız...

    YanıtlaSil