Dsgl ilk yarı değerlendirmesi

Bize Dsgl 'yi öğreten Vertumnus 'un Adana Demir için yaptığı ilk yarı değerlendirmesini görünce hemen kağıda kaleme sarıldık.



İlk 5 Hafta sadece Beşiktaş' a yenilen gençlerimiz.Bu 5 haftalık period da geçen yılın şampiyonu Galatasaray'ı da yenince bize Türkiye şampiyonası rüyası gördürmüşdü fakat G.O.P. 4 yememiz bizi bu rüyadan uyandırdı.7.Hafta tribünden takip ettiğim bir Alibeyköy maçı var ki inanılmazdı.3-2 bitti fakat 15-0 bitecek maçtı inanılmaz oyuncularımız var ardından deplasmanda Tepecik Belediyeyi yenmemiz çevremdeki herkese hazırlanın dememe sebep oldu.Eyüp den 3,Zeytinburnundan 5,Sarıyer den 3 yiyen takımımız bu seride sadece 1 gol atabildi.N'oluyoruz dedim o takım hangisiydi bu takım hangisi?ezeli rakibimiz Karagümrük'ü yenip gönlümüzü alan geçler son hafta Lüleburgaz malübiyetiyle ilk yarıyı kapadı.

Hiç beraberliği olmayan gençler 7 galibiyet - 6 malübiyet alarak dalgalı seyrinde bizi kah üzdü kah sevindirdi.2. yarı toparlana bilirsek Türkiye Şampiyonasına gideriz diyeceğim ama bu konuda hiç iyi duyumlar almadığımı iletiyim.

Biz seni arman için sevdik!Sizde ona göre oynayın.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder