Barınakta işler sivil görevlilere kaldı



Gönüllü arkadaşımızdan gelen mesajı iletiyorum..

Lutfen yardimlarinizi ac-cok diye degerlendirmeyin, damlaya damlaya gol oluyor gercekten.
Bu pazari organize edebilmemiz icin hizlica donebilirseniz ve bu maili tanidiklarinizla paylasabilirseniz cok seviniriz.
Simdiden cok tesekkurler.
İletişim için:
Ceren Sungu (cerensungu@gmail.com)
İlknur Sak (ilknursak79@gmail.com)
Nesrin Erkişi (nesrinerkisi@gmail.com)
Dilek Atik (dilekatik@yahoo.com)

Beykoz Barinagi Aktif Gonulluleri


1. Bu pazar gunu icin bir hayirsever bize bir gunlugune pikap tipi bir arac ve sofor tahsis etti. Istanbul'da asagidaki yazacagim malzeme ve ilaclardan katkida bulunabilecek kisiler bu mail adresine hangi miktarda hangi malzemeden bagislayacaklarini ve adres bilgilerini gonderirlerse, pazar gunu evlerinden gelip ilgili aracla toplama sansimiz var.

Barinakta cok yogun kullanimi olan faydali malzemeler:

- gazete
- karton koli
- her tur battaniye, yorgan, pelus, polar, yun, eski kiyafet, nevresim, ortu, minder, yastik
- hasta hayvanlarin altina koymak icin hasta alt bezi
- celik mama kaplari
- temizlik malzemesi (camasir suyu, sivi deterjan, sert yuzey temzileme deterjani, firca, kova, temizlik eldiveni, agiz maskesi)
- sut
- konserve yavru ve yetiskin kopek mamasi
- kuru yavru ve yetiskin kopek mamasi

Ilaclar:
(Kullanim tarihi bitmeye yakin ilaclar icin evdeki ilac dolabinizi da elden gecirebilirsiniz veya yeni olarak asagidaki listeden satin alabilirsiniz)

Epargriseovit Ampul,Karma Asi,Bronchine Asi (Kennel Cough - Barinak Hastaliginda),Efektin,Gentagut Damla,Caniverm, Drontal, Paratak Ya Da Combipet Ic Parazit Tabletleri,Sitraks,Yavrular Icin Multivitamin Surup (Polivit C, Vidaylin),Immuneks Ya Da Betaglucan Bagisiklik Sistemi Guclendirici Tablet,Pentostam,Urikolis Tablet (Koyu Renk Ile Yazdigim Leishmania Hastaligi Olan Grup Icin),Puppy Kuru Ve Konserve Mama,Becozym C Forte,Andazol Tablet,Supradyn,Baytril-K,Synulox,Gentavet,Triprim (Son Yazdigim 4 Ilac Antibiyotik Vet. Ecza Depolarinda Bulunuyor),Furacin Antibiyotik Pomat,Madicassol Pomat (Hucre Yenileyici),Cikma tasma

2. Mama yardiminda bulunmak isteyenler, en ucuza mama bulabildigimiz Arkadas pet hesabina "Beykoz Barinagi icin" diye muhakkak aciklama yazarak dekonta ve bu mail adresine de yatirilan miktar bilgisini vererek yardimda bulunabilirler. Su an 10 buyuk paket mama alana 1 paket bedava kampanyasi da var. Bir paket yetiskin kopek mamasi 32.5 TL. ancak bizim yavru kopek kuru ve konserve mamasina da cok ihtiyacimiz oldugunu tekrar hatirlatmak istiyorum.

Arkadas Pet Hesap Bilgileri:

Garanti Bankasi
Altintepe subesi : 209
Hesap no: 62 99 107

3. Trafik kazasi, kirik ameliyati ve daha ciddi vakalar nedeniyla barinktan cevre veterinerlere oturdugumuz hayvanlar dolayisiyla farkli kliniklerde epey borcumuz birikti. Bu konuda destek olmak isteyenlere direkt veteinerlerin hesap numarasini gonderebiliriz, yardimlarinizi oraya yatirabilirsiniz. Veteriner borclarina yardim etmek isteyenler bu mail adresiyle iletisime gecerlerse seviniriz.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Semt Aşığı Hocam, acaba diyorum barınak için bu tip yardımlara ilave olarak bir halı saha turnuvası organize edilemez mi? Halı saha sahibiyle görüşülür, o da yardım amaçlı olarak turnuva maçları için para almaz (indirim yapar ya da) 4 takımlık mini bir turnuva hem dikkat çeker hem de o sırada yardım için para toplanır...ya da yardım ekipleri oluşturulur. Kulüpten belki onur konuğu gibisinden gelen olur ya da eski veteran topçulardan?

    YanıtlaSil
  2. Vertumnus Üstadım (Hocam dedin bende sana öyle hitap etme tribine girdim :)) mükemmel bi düşünce fakat seninle bir tanışabilsek klübün içini sana bir anlatsam.Barınak şöyle böyle die adamların karşısına çıksam Beykozda nerde barınak var ya falan diyenler çıkar yönetimden.
    Ayrıca çok açık konuşayım.Tam verimli bu işlerin peşinde değilim malesef.Gelecek planlarım arasında olmasına rağmen 1. öncelikde değil.Bu fikiri ileteceğimden emin olabilirsin gözümde canlandı da süper olur.

    YanıtlaSil