TB2L 'den çıkış şartları.

Bu aralar futbolun yönetimine küstük zaten paramız yoktan başka bir haberimizde yok.Siyasi gündem tüm basını esir almış durumda.Taraftar forumlarında Hafta sonu baskette oynanacak Tofaş maçı ve deplasmandaki Eyüp Maçı heyacanı dorukta.Yeri gelmişken aktarayım Eyüp maçına Münferit hareketler engellenemez.1999 yılındaki husumetten korkan ve bu husumetin çözümünü yasak koyarak sağlayan basiretin parlayan madalyası Emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz.Bu Blog Sadece Beykoz blogudur ve bakarsanız sağ altta bir Eyüp blogunun (Burak kardeşimin hazırladığı fazla ilgilenemediği) linki vardır.Emniyetten gezen varsa blogumuzu şu işe bir el atsın.
Gelelim konumuza ;

24 Takımla başlayacağı kararlaştırılan lig 12 şer 2 gruba bölündü.
Bu gruplarda ilk 8'de yer alan takımlar play-off eleme turu hakkını kazanmış olacaklar.Son 2 ise bölgesel lige düşecekler.İlk 8 'le son 2 arasındaki takımlar için sezon kapanmış olacak.
2 gruptan toplam 16 takım karşı grupla çapraz eşleşmeyle (A grubun 1. si , B grubunun 8. siyle eşleşecek) son 4 'e gelene kadar elemeler aynı eşleşme sistemiyle devam edecek.

Son 4 takıma gelindiğinde Play-Off Final grubuna katılıp 4 lü ve çift devreli lig yapacaklar.İlk 2 Beko basketbol ligine yükselecekler.

Final grubu iki devresi iki ayrı merkezde oynanacak.

Bu bilgilere bakarak Tofaş maçında yenilmek büyük bir kayıp olmayacaktır bu hafta fakat grubun 1.si öteki grubun sonuncusuyla eşleşiyor.elemelerde rahat olmak için en tepede olmak lazım.Ben bu bağlamda 4.lüğe razıyım denk mücadeleler olsun hep.Final Grubunda çıkan biz olalım.

Yada çıkın terinizi akıtın uğraşın canınızı koyun ortaya yenilin maçlarda , maç sonu gelin tribüne uğraştık olmadı kusura bakmayın diyin meydana kadar sırtımızda taşıyalım sizi.

(Siz yinede ilk cümleyi dikkate alın.)
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder