Transfer 08/09 Futbol : Tufan Apaydın

TUFAN APAYDIN



Doğum Yeri:
İzmir

Doğun Tarihi:21 Ocak 1981
Geldiği Takım: Pazar Spor
Mevki: Forvet

Bu sene kademe grubunda 10 maç oynadı.Sadece 2 gol atabildi ve 1 sarı kartı var.Deplasmanda Yozgat ile 1-1 berabere biten maçta takımını 1-0 öne geçiren golü 81. dk 'da atmış.Bir diğer golünü ise Ofspora kendi evlerinde 3-1 malüp oldukları maçta 80. dk. 'da farkı 1'e indiren golü atıyor.

Tufanın kariyeri çok geniş.u-15,u-16,u-17,u-18 milli takımlarında 59 defa forma giyiyor.Montaıgu turnuvası,Avrupa şampiyonası elemeleri,İsrail Kış Turnuvası,Piestany Turnuvası,Dünya Gençlik Oyunları,Balkan Gençler şampiyonası,atatürk Kupası gibi sayısız turnuvaya katılıp Kamerun dan Peru' ya , İsrail den Ukranya 'ya, Fransa dan İtalya 'ya bir çok milli takıma karşı forma giyiyor.

1999 yılında yetiştiği klüp olan İzmir'de Profesyonel olan Tufan daha sonra Fenerbahçe Alt yapısının yolunu tutuyor.Bu klüpte daha çok paf maçlarına oynuyor.2001 yılında Elazığa kiralanıp geri döndüğünde 1 sene daha sözleşmesi uzatılıyor.Sözleşmesi bitince İzmir'e geri dönüp İzmirspor ve Karşıyaka da (2) oynadıkdan sonra 2005 yılında Ankaraya Türk Telekom'a transfer oluyor.Türk Telekom dan 2 sezon sözleşmesiye Diyarbakırla imza atıyor.Buradan maddi sorunlar nedeniyle fesh edilen sözleşmesinin ardından Pazarsporla anlaşıp yoluna devam ediyor.Burdada sorunlar yaşayan Tufan 6 aylık sözleşmesini bizimle yapıyor.

Bu 2 Transferde Tarsus İ.Y. Maçına oynayabilirler.Şafak özellikle idmanda şov yapmış.İzlemedim izleyen arkadaşların yalancısıyım.Yarım maçta olmayan çok şey kaybeder.
Forvet Adem ve Barış,Orta saha Onur,Komple futbolcu Erkan ile yollarımızı yönetim ayırmış durumda.Adem iyi topçuydu ama adapte olamadı gitmesi normal.Barış'ın topa başlaması hata gittiğinden çok nasıl,neden geldiğini konuşmak lazım,Onur'dan istediğimiz verimi alamadık çok az oynadı yorum yok ama Erkan Sağ tarafın kurtarıcısıydı.Hüseyin zaten maçdan önce yorgun oluyordu.Onu rahatlatıyordu.Özcan'a yedekti neden gitti?Neyse Tufanın genel tablosuna bakıyoruz.

Maç KategorisiToplam MaçToplam Gol
Türkiye Kupası73
Turkcell Süper Lig90
TFF 3. Lig50
TFF 2. Lig5115
Resmi Kupalar101
PAF Ligi53
Özel Turnuva ve Kupalar201
Özel Maçlar202
Bank Asya 1. Lig12928
Avrupa Şampiyonası60
2. Lig256
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder