BİSK yemeğinde Boğazın Yargıçları sesleri

Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Beykoz Amatör spor Kulüpleri Destekleme Derneği başta olmak üzere futbol adına ülke ve ilçe bazında birçok önemli isime dün akşam davet verdi.

Davete katılımın yüksek olmasına karşın Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in katılamaması ilgi çekti.

BİSK BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

“Bugün aramızda çok değerli insanlar var sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyorum. Beykoz’da sporu daha geniş kitlerle yayabilmek için birtakım projelerimiz var. Bunu en kısa zamanda hayata geçireceğimizi umuyorum. Aramızda 100.yılını geride bırakan Beykoz Spor’un değerli başkanı Zeki Aksu’da bulunuyor. Bizlerin onun fikirlerinden tecrübelerinden alacağımız çok şeyler var. Yine aramızda Türkiye Futbol Federasyonunu temsilen değerli spor adamı Ali Düşmez Bey var.Beyoğlu,Silivri,Fatih,Kadıköy,Ümraniye,Şişli ilçelerinin Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkan ve temsilcileri var.Saha Komiserleri Dernek Başkan Yardımcımız Osman Hardal ve saha komiserlerimiz var. Büyük Beykoz Platformu Başkanı Vural Demir ile Turgay Gençdoğan da ramızda.Futbol camiası olarak bir arada olmaktan mutluyuz” şeklinde konuştu.

ALİ DÜŞMEZ,”BEYKOZ İLÇESİ LOKOMOTİF HALE GELEBİLİR”

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi ve tanınmış spor adamı Ali Düşmez ise öncelikle kendisini de bir Beykozlu olarak gördüğünü ifade ederek başladığı konuşmasında "Beykoz 100 yıllık bir tarihe sahip kulüp felsefesine sahip çıkılmak sureti ile Türkiye içinde bir lokomotif ilçe haline gelinebilir,umarım Beykoz buralara ulaşabilir” diye konuştu.

ZEKİ AKSU,” BAŞKANIMIZ DAHA FAZLA DESTEK OLMALI”

Beykoz Spor Kulüp Başkanı Zeki Aksu verdiği mesajlarla dikkat çekti. "Hayatımın dörtte biri ve Beykoz Spor Kulüp tarihini yüzde onuna denk gelen bir sürede Beykozspor da başkanlık görevinde bulundum.Benim için bu büyük bir mutluluk kaynağıdır.Sayın Yücel Çelikbilek seçim bildirgesinde yeni bir stat yapımı projesinin de olması bizler açısından sevindirici olmuştur. Bizlerde hiç desteksiz BEKO Basketbol liginde 3 sezon oynadık,şanssız bir şekilde küme düştük, bu sezon final karşılaşmalarına son anda kalamadık.Bakın biz Trabzon’da maç oynarken o gün salonda Trabzon Valisi,Belediye Başkanı,Garnizon Komutanı,Emniyet Müdürü Tribünde idi. Ancak Bizler bu süre zarfında kendi maçlarımızda bu görüntüyü maalesef göremedik,yalnız kaldık. Sayın Başkanımız gelemedi ancak onu temsilen gelen arkadaşlardan ricamız Başkanımız spora spor kulüplerine daha büyük katkı sunmalı.” Dedi


Tayyar As-Talip Ercan
www.beykozhaber.net

Boğazın Yargıçları Spor Klübü


Bu toplantıdan bizim için çok güzel bir çıkarım oldu.Boğazın Yargıçları Spor Klübü açılacak.Semtimizin 14-16 yaş aralığında ki gençlerini spora ve tabii ki gerçek tribün kültürüne yönelteceğiz.Artık gençler kendi semtlerini tanıyacak.Sarı-Siyah renklerin ve o armanın anlamını kavrayacaklar.Çok yakında yine buradan duyuracağız seçmeler yapılacak.Çocuğunu o sarı-siyah formanın içinde hayal eden herkes için yeni bir kapı açıldı.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder