Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası

Basketbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası

İzmir B.B. 55 - 63 Beykoz


Antalya’da gerçekleşen Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasının ilk gününde İzmir Büyükşehir Belediye takımı ile karşılaşan Beykozlu gençler karşılaşmadan 55-63lük skorla galip ayrıldı.

İlk çeyreğe Beykoz A takımında da şans bulan Arda Sarıbay ve Cem Yürür’ün basketleri ile iyi başlayan sarı siyahlılar 10 dakika sonucunda 19-21 skorla periyodu üstün kapadı. 2.periyota bu ikiliye Tolga Beritan ve Orhun Turgut da eklenince soyunma odasına 29-40’lık skor ile önde giren taraf Beykoz Spor oldu.

Karşılıklı sayılar ile geçilen 3. çeyrekte farkı korumayı başaran Beykoz 45-54 önde girdi. Son 10 dakikada İzmir ekibinin farkı azaltma çabalarına başarı ile karşılık veren Beykoz karşılaşmadan da 55-63lük skorla galip ayrılmayı başardı. Beykoz Sporda 14 sayı 6 ribaunt ile oynayan Arda Sarıbay en skorer isim olurken Cem Yürür 12 sayı Tolga Beritan 10 sayı Mert Kayalar da aldığı 10 ribaunt ile galibiyette önemli rol oynadılar.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder