Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası #2

Basketbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası
2.gün

Beykoz 68 - 52 Bursa TED


Türkiye Şampiyonası için Antalya’da bulunan Beykoz Genç Erkek Basketbol Takımı şampiyonanın ikinci gününde de rakibini yenerek ilk 8 takım arasına kalmayı başardı.
Dörtlü grupta dün Kepez Arena spor Salonunda Bursa TED ile müthiş bir karşılaşma oynayan sarı-siyahlılarımız salondan 68-52 galip ayrılmasını bildi.

Tarihimiz de ilk

Antalya Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakada takım oyununun bütün gereklerini yerine getirerek çok iyi bir müdafaa gerçekleştiren ekibimiz rakibini maç sonunda 52 sayıda tutarak yarınki Ankara TED karşılaşması öncesinde ilk 8 takım arasına kalmayı başardı. Bu tarihi başarı ile yetinmek istemeyen ekibimiz yarınki müsabakayı kazandığı takdirde grubunu 1.sırada tamamlayacak. Ardından diğer grup lideri Bursa TOFAŞ ile yarı final müsabakası yapmaya hak kazanacak olan ekibimiz bu karşılaşmayı kaybetmesi halinde bu kez İstanbul Pertevniyal ile sıralama maçına çıkacak.

Koç Öner,”İlk dörde kalmak istiyoruz”

Beykoz tarihinde ilk kez Genç Erkek Basketbol Takımının Türkiye sıralamasında ilk 8 takım arasına kalması ilçe spor camiasında müthiş bir sevinç yaşattı. Beykoz Takımının başarılı Koç’u Güven Öner www.beykozhaber.net e yaptığı açıklamada bileğinin güçleri ile buraya geldiklerini hatırlatarak,” Antalya’daki Türkiye Şampiyonasında Basketbol otoritelerinin tahmin etmeyeceği şekilde yolumuza devam ediyoruz.Sakatlık dezavantajlarımıza karşın ilk 8 takım arasında kendimize yer bulduk. Şimdi bütün dikkatimizi yarın Kepez Arena’da karşılaşacağımız Ankara TED maçına çevirdik,bu maçı da kazanırsak yarı final yolunda yola devam diyeceğiz. Burada takım olarak yalnızız ancak Beykoz gibi büyük bir camianın varlığı bize güç katıyor. Bu gençlerin neleri başarabileceğini dosta düşmana gösterdik” diye konuştu.

Talip Ercan-www.beykozhaber.net

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder