Şimdi bana kaybolan yılımı verseler

Bu senenin bi panaromasını çıkarıp birşeyler yazmanın zamanı geldi.Bu günü bekledik çünkü önce lig bitmeliydi bizim için.Bundan sonra böyle olmayacak ilk senemizde hoşgörülü olduk,artık ilk yalnışta karşınıza dikileceğiz.Her başarınızda nasıl alkışladıksa sizi,karşınıza geçip bağıracağızda!
Bunu bi
r kaç postta yazı dizisi olarak yapacağım.Sizinde söylecek lafınız varsa lütfen mail atın yayınlayalım: mcmviii@gmail.com

Hepinize Teşekkürler (devamı)

(Ayaktakiler:Erhan,Hüseyin,A.Hakan,....Cengiz,Hayati
Oturanlar: Cemil , Uğur , ... , Özcan,Serkan Gedik )
...
Bu 2 seneye kombine bakmak lazım.Geçen sene Şampiyon olan takım ve bu sene yükselme gurbunda 8. olan takım olarak.Sonuç olarak bizi şampiyon yapan kadroda büyük değişiklikler olmadı. A.Hakan,Cengizhan,Erhan,Hayati,Hüseyin,Mustafa,Özcan,Samet Gören,Serkan Gedik,Uğur Kapısız,Yusuf Sarıca...
Bunlardan sadece sezon sonu Uğur'la yollarımız ayrıldı.Oda romantik bir hikaye değil aslında.Uğur Hüseyin'i geçen sene yıldız yapmışdı.Hüseyin 20 metre arkasıdaki, Uğur'a kendi 20 metre önüne hesapta koşuyoluna pas atartı.Uğur o topa depar yapar, alır, topu taşır, ya gol atardı ya da gollük pas atardı.Tam bir dinamoydu,takımını sırtlardı, o takımın Beykozlu ruhunun lideriydi.Para karşılığında Beykoz dan ayrıldı.Paramım adını verip acitasyon yapmayacağım,Gitmeyi kendiside istedimi bilmiyorum ama klübün ve kendi menfaatleri doğrltusunda hareket edildi... O kadrodan şu an aramızda olmayan Cemil 'de büyük bir teşekkürü hak ediyor.Taraftarla iç içe bir sporcuydu.Yalovada ki o aşırtma golü nasıl unutulur?Uğur'un yeri kısmen dolduruldu fakat Cemilin mevkisi 10 Numarada sol ayaklı bir oyun kurucu alamadık.Serkan Gedik yıllardır bu bölgede aslında ama şu maçı tek başına aldı,kurtardı diyemeyiz.Cemil bu takımın Uğur'la beraber yıldızıydı.
Ergun Hoca'nın egolu olduğunu iddia ettmemizin en büyük donelerinden biri de Cemil vakasıdır.Hatta daha ileri gidip; "Ergun Hoca yıldız topçuyu sevmiyor." dediğimiz oldu.Cemil çoğu maçta yedekti, sonradan girdiği maçlarıda kurtarmıştır.Bir sürekliliği olmadı bir türlü.İstikrarlı bir 11 futbolcusu olmadı.Çok iyi oynadığı haftanın akabinde, full idmanın arkasından,harika fizik gücüyle sahaya sürülmediğini, klübede oturduğunu biliyoruz.Çoğunlukla kondüsyon olarak düşük gözüktüğüde bir gerçekti.Uğur'u da kesmeye yürek isterdi.Çok koşan,çok mücadele eden, yüreğini sahaya koyan bir topçuydu Uğur, mevkiside bunu gerektiriyordu, Cemil gibi değildi.Ergun Hoca - Cemil çekişmesi , Bülent Korkmaz - Lincoln çekişmesi gibiydi.Bu sene de aynı problemi Abdurrahman da yaşadık.Abdurrahman kondüsyon olarakda eksik durmuyordu.Hatta Uğur'un 10 kat yeteneklisi bir futbolcu vardı elimizde hemde sol ayaklı.Onun yerine tercih edilen isim ise 34 Yaşındaki Hüseyin. 65. dakikayı zor çıkaran Hüseyin. Abdurrahman klübün en çok para alan oyuncusu olduğunuda duyduk ayrıca.
Ergun Hoca futbol mantalitesinin üstüne birşey koymadı hiç bir zaman nasıl geldiysek öyle gittik.Ekonomik oynatıcam dedi her zaman.3.Ligde kurtardı fakat 2.Lig'e yakışmadı.Yükselme grubuna gelene kadar çok güzel top oynadık.Yükselme grubunda ise bizi çözdüler.Var olan potansiyelimiz kullanamadık.Sürekli 1-0 lara, deplasman beraberliklerinin üzerine yatmaya oynadık.
Şimdi klübü Yılmaz Vural alacakmış,kendi teknik heyetini kuracakmış,başka bir takıma yetiştirmek üzere Almanya da oynayan Türk topçuları Türkiye Piyasasına sürmek adına bizi kullanacakmış gibi söylentiler var.Bizi şampiyon yaptın Ergun Hoca , bu sene başı kim derdiki biz yükselme oynayacağız.Hep düşmesek yeter diyordu herkes.(Ben dahil) O zaman sen başarılısındır. Bu gün sana git demek ayıp olur.Ama Diyarbakır maçı öncesi matematiksel olarak çıkma ihtimalimiz varken gazetelere ; "Artık klüp yönetimi bir hareket yapmalı" gibi sene sonunda ben ne olucam tarzındaki açıklamalar senin mücadeleci değil günü kurtaran biri olduğunu gösterdi malesef bize.
Yinede eğer gidersen alkışlarla uğurlamak boynumuzun borcudur ayrıca hep bu klübün yakın tarihinde adın altın harflerle yazılacak ve benim jenerasyonum seni iyi hatırlayacak.

Hepinize teşekkürler...
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder