Kristal elma Beykoz'da

Bu yıl 21.si düzenlenen reklam sektörünün en büyük ödülü olan kristal elmayı en iyi reklam filmi yapımı dalında "Enerjinizi dikkatli kullanın" isimli Vecta ısıtıcı reklam filmiyle semtimizden ve tribünlerimizden yakından tanıdığımız BURAK ÖZAN kazandı.

Eski Beykozlu futbolculardan polis Cahit'in torunun olan Burak Özan 1973 yılında Akbaba köyünde doğdu ilk okulu Akbaba köyünde bitirip Kabataş Erkek Lisesin den mezun oldu.İstanbul üniversitesi iletişim fakültesini bitirdikten sonra başladığı film prodüksiyon işlerinde çok az süre ile prodüksiyon amirliği yapıp hızla prodüktörlüğe yükseldi. Yaklaşık 15 yıldır film sektöründe olan Burak, hala her hafta Beykoz tribünlerindeki yerini alıp atkı ve formasıyla takımımıza desteğini sürdürmektedir.
Çekimlerinide genel olarak Riva bozhane ve Deri Kundura Fabrikasında tamamladığı Vecta reklam filmi ile ödülünü aldıktan sonra "Filmin mekanları bize bu ödülü aldırdı, Beykozlu doğmaktan beykozlu olmaktan gurur duyuyorum." diye ekledi. Dün akşam Akbaba 'daki evinin bahçesinde yaptığı mütevazi bir yemek ile yakın arkadaşı ve meslekdaşı tribünlerimizin tanıdık simalarından Serkan Taş , filmin mekan amiri Uğur Ergün ve ailesi ile kutladı.

Seninle gurur duyuyoruz Burak. Semtimizden daha nice Burak'lar çıkması dileğiyle...
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder