Futbol'a Zeki Başkan

1908 AŞ. Zeki Aksu’ya verildi
Yücel Çelikbilek’in Beykoz Belediye Başkanlığı’na seçilmesinden sonra bir türlü dinmek bilmeyen Beykozspor 1908 AŞ tartışmaları yeni bir boyut kazandı. Son yapılan toplantıda Futbol Takımı’nın Zeki Aksu’ya verilmesi kararlaştırdı.


Son yıllarda üst üste başarılar elde ederek adından sıkça söz edilen Beykozspor 1908 AŞ ile ilgili tartışmalar yeni bir boyut kazandı. Yeni sezonun yaklaşıyor olmasının da etkisiyle arayışlarını sürdüren Başkan Yücel Çelikbilek bazı iş adamalarıyla görüşmeler yapmış, bu görüşmelerden sağlıklı bir sonuç çıkmamıştı.

Yapılan toplantılardan dışarıya yansıyanlar arasında kulübün ünlü teknik direktör Yılmaz Vural’a verileceği ağırlık kazanmış, fakat kulübün borçları yüzünden Yılmaz Vural’ın buna karşı çıktığı söylenmişti.

Son gelinen nokta da ise Beykozspor 1908 AŞ Futbol Takımı’nın Beykoz Spor Kulübü Derneği Başkanı Zeki Aksu’ya verileceği, hatta prensipte anlaşmaya varıldığı ve 15 Haziran Pazartesi günü Beykoz Belediyesi ve Beykozspor Kulübü Derneği arasında protokol imzalanacağı öğrenildi.

Geçen hafta, camia içindeki bazı isimlerinde katılımıyla yapılan toplantıda, Zeki Aksu, kulübün Yılmaz Vural’a verilmesine karşı çıkmış ve aynı şartlarda kendisine verilmesi yönünde sert tepki gösterdiği söylenmişti.

Gelinen nokta da ise, Aksu’nun ısrarları üzerine kulübün kendisine verilmesi kararının kesinleştiği öğrenilirken, 15 Haziran Pazartesi günü protokol imzalanacağı kaydedildi.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder