Yeni Teknik Direktörümüz: Yaşar Elmas


1957 yılında Rumeli Fener'inde doğan Yaşar Elmas futbola 13 yaşında Sarıyer'de başladı. 1975 yılında Sarıyer A takımında oynadı. 1976 Yılında Militinoviç’in teknik direktörlüğünü yürüttüğü Beşiktaş'a transfer oldu.İlk maçına Bolu karşısında çıktı ama aynı zamanda bir Tekel işçisiydi.Beşiktaş dan sonra o sene tüm yıldızları toplayarak büyük başarılar hedefleyen ve aynı zamanda memleketi olan Rize ile anlaşdı fakat Rize ligden düştü. Rizeyi terk ettiğinde döndüğü yer yine kendi evi olan Sarıyer oldu. Futbol hayatının sonuna ise Sarı-Siyah formayla Beykoz arması göğsünde iken nokta koydu Yaşar Elmas.

1991 Yılında yine yuvasında Sarıyer de alt yapı teknik direktörlüğü ile Teknik Adamlık kariyeri başladı. 91/92 sezonu Feriköyü çalıştırmaya başlamışdı aslen.93-95 arasını Sarıyer Süper gençleri çalıştırarak geçirdi.1996 da Sarıyerden ayrıldığında profesyonel takım antranörüydü.96-98 arasında Denizcilik İşletmesi ile başarılar elde eden Yaşar Hoca. Tekrar memleketi Rizenin yolunu tutuyordu.2000 snesine kadar Rizede kaldı.Hocanın 2000 ile 2006 arası çalıştırdığı takımlar ise sırasıyla şöyle; Pazar , Sarıyer , Sivas , Anadolu Üsküdar , Artvin Hopa , Zonguldak , Kütahya , Anadolu Üsküdar , Aydın.


Aktif futbol yaşantına son verdiğin gibi Teknik Adamlık kariyerinede Beykoz da son vermem dileğiyle Hoş Geldin Hocam.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. hayırlısı olsun ama bu hoca seçiminden şunu anlıyoruz hedef durumu kurtarmak bizi bank asya ya taşıyacak kariyerde olduğunu düşünmüyorum....

    YanıtlaSil
  2. hocam hayırlı olsun yeni hocanız, inşallah bu senede aynı gruba düşeriz, sizi yenmek istiyoruz artık.. eheh geri döndüm abi.. (ağlıyorum şu an)

    YanıtlaSil