Yılmaz Vural'dan ilk mesajlar !

Beykoz 1908 ‘de Yılmaz Vural nabız yokluyor !


Sezon başında çıktığı TFF 2.Liginde sürpriz yaparak Yükselme Grubuna Lider olarak çıkan Beykoz 1908 A.Ş.nin bu gruptaki maçlarını tamamlaması ile birlikte şimdi gözler yeni sezona ilişkin düşüncelerin şekillenmesine kaldı. İlçe spor kamuoyunda 1 haftadır yoğun bir şekilde tartışılan Yılmaz Vural Yönetimindeki bir grubun Beykoz 1908 A.Ş.hisselerini alıp yeni bir dönemi başlatacağı yönündeki haberlere birinci ağızdan yani Yılmaz Vural’dan ulaştık.Beykoz Belediyesi Beytaş Restauran’da yanında Hukuk Danışmanı olduğu halde Beykoz 1908 A.Ş.Başkanı Yusuf Koç,Yönetim Kurulu üyelerinden Erdem Sevilgen ile yemekli toplantı anında görüştüğümüz Vural,Beykoz gibi 101 yıllık camiada görev yapacak olmanın büyük bir onur olduğunu hatırlatırken,”Ancak Beykoz kamuoyu şunu bilsin ki daha netleşmiş bir olay yok gerisi spekülasyonlardan ibarettir” dedi. Beykoz 1908 A.Ş.Futbol takımının karşılaşmalarını Beykoz Stadından takip ettiğini ve kendisinde bazı düşüncelerin oluştuğunu anımsatan Vural,www.beykozhaber.net Genel yayın Danışmanı Talip Ercan’a bazı notlar aktardı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile bir kez görüştüğünü konuşmasında belirten Vural,”Uzun vadeli bir düşünce içerisindeyiz,yani Beykoz 1908 A.Ş.futbol Takımını ilk etapta Bank Asya Ligine ardından Turkcell Süper Ligine çıkarabilme fikrimiz var.300 bine yaklaşan nüfusu ile,101 senelik bir mazisi ile ve de Türk Futboluna armağan ettiği Kaleci Nihat’lar,Şirzat Dağçı’lar,Kaleci Sıtkı’lar ile Beykozspor benim de yakından bildiğim e takip ettiğim bir kulüp. Beykoz gibi tarihi geçmişi olan kulüplerden birçoğu bugün değişik liglerde hatta amatör liglerde mücadele etmek zorunda kalmıştır.Şu anda takım hakkında yönetimsel bazda bilgi edinme süreci yaşamaktayız. Bugün Turkcell süper Lig de dahil olmak üzere Türkiye’de iyi futbol oynanmasına şahit olamıyoruz.Hep kavga hep gürültülü bir ortam var.Biz Beykoz’a ilgi gösterirken amacımız Türkiye gündemine girecek,hatırlanacak bir Beykoz ismini yeniden yaratabilmek.Bu hayalle yola çıkmak istiyoruz. Beykoz Belediye Başkanı sayın Yücel Çelikbilek ile bir kez görüşmemiz oldu,ancak konu değişik ortamlarda günlerdir gündemde. Yücel Bey futbolu yakından takip eden biri öyle ki geçmiş maçlara ait istatistiki bilgi birikimini bile kendisinde gördüm. Konuyu etraflıca incelemekteyiz,bu işin bir de ekonomik boyutu var. Ben bir iş adamı değilim tabii ki bazı birikimlerim var,yeni bir organizasyon, yönetim anlayışı bulunmak zorunda 25 yıldır Türkiye Liglerinde görev yapmanın bir tecrübesi ve birikimleri var.Bunu da çalışmalarımıza katarak bir yerlere gelmek istiyoruz. Beykoz Belediyesinden de katkılar gelmeye devam edecek.Bu işi ciddiyetle araştırıp değerlendirmeye devam etmekteyiz.” Dedi.

Beykoz 1908 A.Ş. ile ilgili girişimlerinin başlaması ile liglerdeki diğer takımlardaki futbolcu ve diğer tanıdıkları vasıtası ile de Beykoz hakkında bilgi edindiğini sözlerine ekleyen Yılmaz Vural,”Anladım ki liglerin en zorlu deplasmanlarından birisi Beykoz’muş. Büyük bir taraftar potansiyeli mevcut ve bu Beykoz’a gelen takımlar için de bir dezavantaj teşkil etmekte. Türkiye’de taraftar profilinde bir değişim yaşanmakta alan değil veren,katkı sunabilen bir taraftar profili ortaya çıkmış durumda. Beykoz taraftarlarının da namını tabii ki duyduk. Bu konuda taraftarların organize olması gerekli. Ben şahsen eğer ki Beykoz’da görev yapma şansım olursa taraftarlarla bizzat toplantı yapıp konuşacağım. Tribünlere kavga etmeye gelinmemeli, değişimin nasıl olacağı yolunda bilgi birikimlerimizi Beykozlu taraftarlarla konuşuruz değerlendiririz. Taraftar biletini alıp tribüne gelmeli,küfür ederek,şiddet göstererek sahasının kapatılması nedeni ile para cezalarını ödemek maddi bir külfeti de beraberinde getirir.Yılmaz Vural www.beykozhaber.net Genel Yayın Danışmanı Talip Ercan’a Beykoz Taraftarlarının derneğinin olup olmadığı ve hangi yapıda oldukları konusunda bilgi edindi. Bu arada Yılmaz Vural sohbet anında Kulübün geçmişinde kazandığı kupa ve diğer materyaller hakkında da bilgi edinirken, yönetime gelmeleri durumunda özellikle Atatürk Kupasının ön plana çıkarılacağı bir mekan oluşturulacağını belirtip,” Beykoz Türkiye gündemine giren,gündemden hiç düşmeyecek bir konuma gelecek bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Talip Ercan www.beykozhaber.net
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. yılmaz hoca bizi toy liseli sanıyo galiba gelsin bi görüşelim

    YanıtlaSil