Hazırlık Maçları

Beykoz 1908 : 1 - 0 : Hatay

Yeni sezon hazırlıklarını Abant-Petro Club Tesilerinde devam ettiren Beykoz 1908 A.Ş.Genç bir kadro ile çıktığı Hatayspor maçını Paşabahçe’den transfer ettiği golcü isim Şeref Kuru’nun kaydetti golle bir 1-0 kazandı. Genç oyuncu attığı gol kadar oynadığı futbolla da bu karşılaşmayı izleyen birçok teknik adamın da dikkatini çekti. Beykoz 1908 A.Ş.ile 5 yıllık imza atan Şeref hakkında bazı teknik adamların nabız yokladığı da konuşulmakta.

D.Ç.K.Karabük : 4 - 0 : Beykoz 1908

Beykoz Gerede’deki İkinci Hazırlık Maçında Esentepe Otel Futbol Sahasında Kardemir Karabük ile Karşı Karşıya Geldi. 9.Dakikada Burak Akdiş’in Attığı Golle 1-0 Öne Geçti. 26.Dakikada Emmanuel Emenike Skoru 2-0’a Taşırken, İlk Yarının Skorunu Hassan Wasswa 31.Dakikada Şık Bir Vole Golüyle Belirledi. 3-0.İkinci Yarıda Daha Çok Skoru Korumaya Yönelik bir Oyun Tarzı Ortaya Koyan Takımımız Ömer Ateş’in 65.Dakikadaki Penaltı Golüyle Karşılaşmadan 4-0 Galip Ayrıldı.

Takımımız Ahmet Hakan'ın ayağından bir penaltıdan yaralanamadı.Defans hattında kademe hataları ve az adamla yakalanma zaafları göze çarptı.Orta saha da baskının da rahat geçildiği gözlemdi.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder