İlk Hazırlık Maçımız Hataysporla.

Bolu Abant-Petro Club tesilerinde yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Beykoz 1908 A.ź.Takımında ilk sınav TFF 3.Lig ekiplerinden Hatayspor ile olacak. Yarın (Pazar) günü Güney temsilcisi karşısına genç oyuncuları ile çıkacaklarını belirten Beykoz 1908 A.Ş.Futbol Takımı Teknik Direktörü Yaşar Elmas, “ Kadromuza dahil ettiğimiz genç arkadaşları bu ilk sınavda sahaya süreceğiz. Çalışmalardaki hırslı ve heyecanlı tabloyu sahaya nasıl yansıtacaklar bekleyip göreceğiz. Skordan çok saha dizilişlerinden yansımaları görmek istiyorum” diye konuştu.
Takımların programları yoğun
Gerek kaldıkları kamp yerinde gerekse Bolu civarındaki tesislerde birçok takımın konakladığını ve bu ekiplerle maç görüşmeleri yaptıklarının altını çizen Teknik Direktör Elmas,”Geçen sezonki sıralamadaki yerimiz nedeni ile maalesef- İDDİA- kapsamındaki turnuvalara katılamamamız maddi kayıp dışında bir başka arzu etmediğimiz şeye de neden oldu. Görüşme yaptığımız birçok ekip maçlarının İDDİA kapsamında belirlendiğinin altını çizerek yoğun programları nedeni ile bize olumlu cevap verememekte. 12 günlük kamp süresince tabii ki maçlar yapacağız ancak şu an için netleşen bir takım yok. “ dedi.
Gençler ile tecrübeliler çabuk kaynaştı
Bolu’daki kampta idman sayısını ikiden üçe çıkaracaklarını belirten Beykoz 1908 A.ź.Teknik Direktörü Yaşar Elmas imkanlar nispetinde takıma dahil olan isimlerle genç oyuncuların çabucak kaynaştığını hatırlatarak, “ Takımda yarı yarıya genç ve tecrübeli isimler var. Biz bu isimlerden en iyi ideal kadroyu çıkarmak istiyoruz. Bolu’daki kampımızda futbolcularımın gösterdiği performans beni mutlu ediyor. Beykoz taraftarları ile buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz” şeklinde görüş bildirdi.

Kuynuk: beykozhaber.net
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder